Vernee Mars samo ovog tjedna na posebnoj akciji – jeftiniji za čak 80$!

Fotografija članka: Vernee Mars samo ovog tjedna na posebnoj akciji – jeftiniji za čak 80$!

Na posebnoj ovotjednoj “New Year Flash Sale” akcijskoj prodaji lijepog i brzog Vernee Mars pametnog telefona nadograđenog na Android 7.0 Nougat, možete ga od 10-17. siječnja kupiti za samo 169,99$, što je 80$ niže cijena od one redovne. Isto tako, možete ga osvojiti i besplatno!

Oglas

O ovom pametnom telefonu smo zaista puno pisali i praktički o njemu znate sve. Novost je upravo spomenuta ovotjedna akcijska prodaja u kojoj možete . Samo ćemo vas podsjetiti kako je nova i brzo rastuća kineska kompanija u ovaj smartfon ugradila neke zanimljive tehnološke novitete s kojima se ne mogu pohvaliti niti puno skuplji pametni telefoni.

Za početak treba spomenuti kako su rubovi oko ekrana vrlo tanki, samo 1 milimetar, a sviđa nam se i čitač otiska prsta koji je postavljen s bočne strane, tako da ga možete puno prirodnije koristiti. Samo kućište je tanko i elegantno, naravno metalno (pokriva 98% površine smartfona), tako da izgleda puno skuplje nego što to on zapravo je. Isto tako, treba reći kako je ovo i prvi smartfon srednje klase koji je dobio nadogradnju na Android 7.0 Nougat operativni sustav, što je također za svaku pohvalu. Svidjet će vam se i brzo punjenje baterije, tako da za samo 30 minuta možete napuniti i do 50% baterije.

Što se tiče hardverskih karakteristika, one su vam vjerojatno također poznate, tako da ćete za svoj uloženi novac između ostalog dobiti MediaTekov 8-jezgreni Helio P10 procesor na 2,3 GHz, 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, te odličnu stražnju 13 MP kameru (Sony IMX258) s faznim PDAF auto fokusom.
I novi Android 7.0 Nougat donosi određene prednosti kao što su podrška za istovremeno pokretanje više prozora, novi sustav obavijesti (notifikacije), novi sustav spremanja podataka (data saver), bolja efikasnost i podrška za višejezičnost.

Dakle, akcija traje od 10-17. siječnja od 10 do 15 sati, a u tom periodu možete svoj novi Vernee Mars nabaviti po cijeni od samo 169,99$, što je za 80$ jeftinije od redovite cijene koja iznosi 249,99$. Količine su ograničene, ali ih je dovoljno – čak 999 primjeraka. Svoj primjerak možete kupiti na .

Ako ne stignete uloviti svoj primjerak u kineskom skadištu, po cijeni od 199,99$ ga možete nabaviti u EU skladištu, količina je dovoljno.

I za kraj nešto posebno. Ako ste sretne ruke do Vernee Mars smartfona možete doći i besplatno. Pravila su vrlo jednostavna, nalaze se na istoj akcijskoj stranici, ukratko:
1. Svoja razmišljanja o Vernee Mars smartfonu pošaljite na email
2. Vernee će odabrati 5 sretnika čija su razmišljanja i prijedlozi najbolji i svakoga nagraditi s jednim Vernee Mars (Android 7.0) smartfonom.
3. Ova nagradna kampanja traje od 5-17. siječnja, dakle imate vremena za sve.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.