Vernee Mars Pro s inovativnim preciznim bočnim čitačem otiska prsta

Fotografija članka: Vernee Mars Pro s inovativnim preciznim bočnim čitačem otiska prsta

Od kada se pojavio na tržištu, Vernee je predstavio velik broj pametnih telefona od čega su mnogi donijeli neke nove inovacije. Jedan od njih je svakako i Vernee Mars Pro s vrhunskim bočnim čitačem otiska prsta.

Oglas

Od kada se Vernee Mars Pro pojavio na tržištu, već su ga naručili brojni kupci. Radi se o novom kompanijinom top smartfonu koji je trenutno na globalnoj pretprodaji na , a gdje imate i linkove na nekoliko vodećih webshopova gdje je također snižene cijene.

Smarton se može pohvaliti i odličnom hardverskom konfiguracijom kako to i dolikuje jednom top uređaju. Osim što ima vrlo lijepo i tankom metalno kućište, može se pohvaliti i vrlo jakom hardverskom konfiguracijom. Dovoljno je spomenuti kako radi na MediaTekovom Helio P25 procesoru, a u kombinaciji sa 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije tako da će vam pružiti fluidan rad i odlično korisničko iskustvo. Ono što se posebno ističe na njegovom kućištu je inovativni, atraktivni i vrlo praktični bočni čitač otiska prsta, po nama možda i najbolja lokacija za ovaj senzor.

Ako Vernee Mars Pro usporedimo s brojnim drugim pametnim telefonima na tržištu, tek na nekoliko njih možemo pronaći bočni čitač otiska prsta. Kako ekrani na smartfonima zauzimaju sve veći postotak prednje površine, za očekivati je kako će čitač otiska prsta polako početi nestajati. Češća lokacija za čitač je straga, no to opet utječe na sam dizajn, tako da je o puno bolja pozicija bočno. Samim tim će se proizvođači morati početi mijenjati dizajn uređaja, što neće biti slišaj s ovim smartfonom gdje su taj problem već odavno riješili.

Ako uspoređujemo čitače otiska prsta sprijeda i straga s ovim bočnim, jasan je trend razvoja smartfona, upravo ovako kako ga ima Vernee Mars Pro – bočno. Sami probajte uzeti vaš pametni telefon u ruku i vidjet ćete kako je ovo logičan potez jer se čitač odmah nalazi ispod prsta i automatski očitava vaš otisak, bez obzira jeste li ljevak ili dešnjak. S iste strane je i tipka za paljenje uređaja tako da istovremeno možete obaviti obje funkcije – paljenje, a nakon toga otključavanje. Inače radi se o vrlo kvalitetnom i posebnom čitaču zbog svog oblika, a koji je vrlo precizan i brz, tako da će uređaj otključati za samo 0,1 sekundu što je praktički trenutno!

Zanimljivo je na kraju i spomenuti kako će i novi iPhone 8 imati čitač otiska prsta smješten bočno, ako niste znali. Ako su se i oni odlučili za ovaj potez, onda vam je jasno u kojem smjeru kreće razvoj novih pametnih telefona.

U ovom trenutku je Vernee Mars Pro u velikoj prednosti nad svojom konkurencijom, tako da vjerujemo kako će se ne samo zbog čitača, nego i zbog ukupnih karakteristika samog uređaja ovaj smartfon biti novi kompanijin bestseller. Kao što smo već ranije spomenuli, trenutno je na akcijskoj prodaji na , pa vam preporučujemo iskoristite priliku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.