Vernee Mars Pro s 3500 mAh baterijom će s lakoćom izdržati jedan dan rada

Fotografija članka: Vernee Mars Pro s 3500 mAh baterijom će s lakoćom izdržati jedan dan rada

Osim što je Vernee Mars Pro vrlo jak i lijep pametni telefon, njegov “izdržljivi” način rada (endurance mode) može osjetno produžiti trajanje baterije, što pokazuje i video u nastavku.

Oglas

Svjedoci smo kako se svakodnevno pojavljuju stotine i tisuće novih aplikacija, tako da i sama funkcionalnost pametnih telefona postaje sve veća i šira. Rekli bismo – sve su pametniji. S druge strane upravo taj isti rast povećava i potrošnju baterije tako da je njena izdržljivost vrlo upitna kod mnogih smartfona, na što se žale njihovi vlasnici. Da stvar bude gora, korisnici žele sve tanje i lakše smartfone koje, a tu u prvom redu na udar dolazi baterija. To nije slučaj kod Vernee Mars Pro smartfona, tankog, elegantnog, moćnog i cjenovno povoljnog ljepotana koji je do 31. srpnja u predprodaji na .

Što se baterije tiče, kompanija je objavila i zanimljiv video koji možete vidjeti na kraju članka, a koji će vam pokazati kako su u ovo vrlo tanko kućište uspjeli smjestiti dovoljno jaku bateriju, a koja će izdržati cjelodnevni rad. Ovo nije lako jer smartfon ima veliki ekran, jaki procesor i puno memorije što ga čini novim kompanijnim flagshipom, no to su sve istovremeno i veliki potrošači. Uz bateriju od 3500 mAh dolazi i brzi punjač 9V/2A (18W), a koji će bateriju preko USB Type-C ulaza napuniti 20% baterije za 10 minuta, 40% za 20 minuta, te 100% za 90 minuta.

Kako bi se osiguralo sigurno brzo punjenje baterije, postoje tri nivoa zaštite u punjaču – visina voltaže, stabilnost punjenja i zagrijavanje. Ukupno baterija i punjač imaju čak devet nivoa zaštite, a kako bi osigurali što dulji vijek trajanja baterije.

Vrijedno je spomenuti i kako Vernee Mars Pro ima i nešto što se zove “endurance mode” odnosno izdržljivi način rada. Možete ga aktivirati preko notifikacijskog ekrana, nakon čega će ekran prikazivati samo crno-bijele boje, pogasiti sve nepotrebne programe koji u pozadini troše bateriju, te blokirati obavijesti. Ovaj se način rada automatski pali kada kapacitet baterije padne na 15% i tako baterija može izdržati cijeli dan.

Osim ovog korisnog načina rada spomenimo i kako Vernee Mas Pro radi na VOS operativnom sustavu koji je razvila kompanija, a koji se temelji na Android 7.0 Nougat OS-u, a koji sam može odlično balansirati potrošnju baterije. U kompaniji se hvale kako su uspjeli napraviti idealnu razvnotežu između hardvera i softvera. Sa svojom baterijom od 3500 mAh smartfon će izdržati cijeli dan, te će kao takav mnogima postati omiljeni pametni telefon s tankim elegantnim izgledom i moćnim hardverskim karakteristikama.

Još vas jednom podsjećamo kako se Vernee Mars Pro prodaje po sniženoj cijeni na , što preporučujemo provjeriti. Svakako pogledajte i video niže.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.