Vernee M6 sa stilskim dizajnom tankim samo 6,9 mm i s 5,7 inčnim 18:9 ekranom

Fotografija članka: Vernee M6 sa stilskim dizajnom tankim samo 6,9 mm i s 5,7 inčnim 18:9 ekranom

Novi kompanijin pametni telefon, model Vernee M6, logičan je nasljednik modela M5, a u prodaji se očekuje uskoro. Ako se sjećate “petice” i ovaj će model biti vrlo lijep, lagan i jeftin.

Oglas

Novi Vernee M6 je vrlo elegantan, tanak je samo 6,9 milimetara, tako da će vam se itekako svidjeti. Čak bismo mogli reći kako se radi o najtanjim “all-screen” pametnom telefonu na tržištu. U odnosu ne prethodni model, na M6 ekran zauzima veći postotak prednje površine i to je jedan od razloga zašto izgleda ljepše i modernije.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Vernee M6 će imati veći 5,7 inčni “all-screen” ekran omjera 18:9, tako da on zauzima oko 80% prednje površine. U odnosu na prethodni model M5 koji ima ekran omjera 16:9 i zauzimao za 12,5% manje prednje površine, tako da je vizualna razlika itekako vidljiva. Svi su rubovi manji (gore/dolje, lijevo/desno), a iako je površina ekrana narasla veličina kućišta je ostala ista tako da će vam osjećaj držanja uređaja čak i u manjoj ženskoj ruci i dalje biti udoban.

Sa stražnje strane možete vidjeti posebno matirani dizajn, a koji je odrađen u tri koraka i uz pomoć nano tehnologije. Kućište je metalno i blago zaobljeno, tako da je vrlo ugodno za korištenje te istovremeno i vizualno je vrlo lijep te je vidljivo kako su pazili na sve detalje. To vidimo i po simetričnom dizajnu kamere i čitača otiska prsta te LED bljeskalice, a koji su postavljeni jedno ispod drugog.

Što se tiče onoga što ne vidite, odnosno konfiguracije, očekuje se kako će Vernee M6 raditi na popularnom MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750C procesoru (64-bitni), uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koju možete proširiti preko microSD ulaza do 128 GB. Spomenimo i prednju kameru od 13 MP te stražnju kameru od 16 MP, baterija je od 3300 mAh, te radi na VOS 1.0 sučelju koji se temelji na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu.

Dok se uređaj ne pojavi u prodaji, pogledajte video niže, a i posjetite .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.