Vernee M6 protiv iPhone 8 Plus – 99,99$ protiv 799$

Fotografija članka: Vernee M6 protiv iPhone 8 Plus – 99,99$ protiv 799$

Da, znamo, naslov je neobičan, ali razlika u cijeni je ogromna. Naravno, postoje i razlike u mogućnostima, no one nisu niti približno toliko velike. Može li se Vernee M6 na sučeliti s iPhoneom 8 Plus? Može, na neki način.

Oglas

Ova kineska kompanija voli svoje uređaje uspoređivati s top smartfonima popularnih konkurentskih proizvođača što zna izgledati vrlo simpatično. No, kada vidite i neke konkretne činjenice i usporedbe vrlo brzo shvatite kako se naizgled različiti uređaji itekako mogu usporediti. Novi Vernee M6 svoju premijeru doživljava upravo od danas, jer će se na početi prodavati po samo 99,99$ (pretprodajna akcija).

Ako pogledamo razliku u cijeni u odnosu na spomenuti iPhone 8 Plus i ako sučelimo 99,99 sa cijenom od 799$, vidimo kako je razlika čak 8 puta u korist Vernee M6 smartfona. Nedvojbeno je iPhone bolji, ali postavljamo vam pitanje – je li zaista toliko bolji i zašto platiti toliko više?

Idemo usporediti neke karakteristike. Vernee M6 ima ekran dijagonale 5,7 inča i omjera 18:9 (all screen) i zauzima čak 80,34% prednje površine, dok iPhone 8 Plus ima dijagonalu od 5,5 inča. U videu niže ćete vidjeti i kako je Vernee M6 čak i tanji od iPhone 8 Plus smartfona, debljina njegovog metalnog kućišta je samo 6,9 milimetara.

Prilikom igranja nekih zahtjevnijih video igara, na ekranu Vernee M6 smartfona imat ćete prostraniji prikaz od iPhonea 8 Plus, a ako ponovo pogledate video niže vidjet ćete kako razlike u brzini gotovo niti nema.

Što se tiče testiranja audio komponente, odnosno zvučnika i telefonskih poziva, također ćete vidjeti kako razlike između Vernee M6 i iPhone 8 Plus smartfona gotovo i nema. Čak što i više, kot telefonskih poziva zvuk kod Vernee M6 je čak i nešto jači.

Što se tiče testiranja izdržljivosti baterije, nakon 5-satnog testiranja na Vernee M6 je preostalo još 73% baterije, dok je baterija na iPhone 8 Plus zadržala 61% energije. Čini se kako i na testu potrošnje baterije Vernee M6 pobjeđuje.

Usporedni video koji ćete vidjeti niže nema namjeru pokazati kako je Vernee M6 bolji i čvršći od iPhonea 8 Plus, no činjenica je kako se radi o različitim smartfonima koji će kupovati različiti korisnici. No, isto tako je činjenica kako je Vernee M6 bolji po nekim karakteristikama, a kada govorimo o cijeni radi se o vrlo isplativom uređaju sa zanimljivim korisničkim iskustvom i koji će se nesumnjivo odlično prodavati.

Podsjećamo vas još jednom kako od danas kreće akcijska prodaja Vernee M6 pametnog telefona, a na ga ulovite po cijeni od samo 99,99$, što je 8 puta jeftinije od iPhonea 8 Plus.

Svakako pogledajte i usporedni video između ova dva smartfona.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.