Vernee M6 otkriven – je li to dostojan nasljednik M5 modela s 18:9 ekranom?

Fotografija članka: Vernee M6 otkriven – je li to dostojan nasljednik M5 modela s 18:9 ekranom?

Nedavno smo saznali kako ova popularna kineska kompanija ima novi pametni telefon, čak i prije MWC 2018. Radi se o modelu Vernee M6, a koji nam djeluje vrlo zanimljivo.

Oglas

Naime, novi bi Vernee M6 trebao biti nasljednik popularnog modela M5 koji smo i sami imali prilike testirati, a koji je napredovao u praktički svim karakteristikama. Naravno, ono najvidljivije je vezano uz ekran, novi smartfon ima veći i prostraniji “all-screen” ekran omjera 18:9.

Prema naslovnoj slici i onoj koju možete vidjeti u nastavku ekran je osjetno veći u odnosu na onaj koji se nalazi na M5 modelu, podsjetit ćemo vas samo kako on ima 5 inčni ekran omjera 16:9, dok M6 ima veći ekran i većeg 18:9 omjera, tako da ekran iskorištava veći dio prednje površine.

Iznad ekrana se nalazi prednja selfie kamera, slušalica/zvučnik te senzor za osvjetljenje. Straga vidimo vrlo lijepo dizajnirani pametni telefon koji ima takozvani dizajn u tri faze. Sam je izgled vrlo elegantan, lijep i jednostavan, dok su stražnja kamera i čitač otiska prsta simetrično po sredini.

Za sada nema puno informacija o ovom pametnom telefonu, no važno je zapamtiti kako je novi Vernee M6 poboljšana inačica modela M5 u praktički svim karakteristikama. Isto tako, za očekivati je kako će M6 biti još jedan vrlo isplativi “all-screen” pametni telefon s odličnim odnosom uloženog i dobivenog.

Niže možete vidjeti službeni video novog Vernee M6 pametnog telefona. Posjetite i , imaju vrlo zanimljivu ponudu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.