Vernee M5 – sitan ali dinamitan, moćan i fluidan

Fotografija članka: Vernee M5 – sitan ali dinamitan, moćan i fluidan

Manjih je dimenzija što će se mnogima svidjeti, ali je izvrsnog dizajna i vrlo jake hardverske konfiguracije, to je novi Vernee M5 kojeg mnogi iščekuju s nestrpljenjem.

Oglas

U kompaniji kažu kako ovo nije pametni telefon manjih dimenzija i slabe konfiguracije, nego su u ovo manje kućište upakirali prilično jake karakteristike. Vernee M5 radi na 8-jezgrenom procesoru te ima 4 GB RAM-a i 32 GB ili 64 GB interne memorije koju možete proširiti do 128 GB. Radi se o vrlo vrijednom i zanimljivom pametnom telefonu o kojem više možete saznati u videu niže, kao i na gdje je u tijeku promotivna prodaja po vrlo privlačnoj cijeni.

Na video prilogu ćete vidjeti i kako na Vernee M5 smartfonu radi igra “Arena of valor”, jedna od trenutno najpopularnijih igara, grafika klizi vrlo fluidno i elegantno, uključujući i animacije među nivoima, vrlo živopisne borbe i svega što ova video igra donosi. Zahvaljujući jakoj konfiguraciji i odličnoj optimizaciji s operativnim sustavom s Vernee M5 u radu nećete imati problema.

Moćni 8-jezgreni (64-bitni) procesor
Vernee M5 radi na popularnom i provjerenom MediaTekovom MT 6750 procesoru na 1,5 GHz tako da će efikasno odraditi sve korisničke zahtjeve, a istovremeno biti vrlo štedljiv prema bateriji. Čak i ako igrate grafički vrlo zahtjevne video igre smartfon se neće pregrijavati. U usporedbi s nekim drugim sličnim smartfonima i zahvaljujući posebnoj optimizaciji potrošnja baterije na ovom smartfonu je manja.

Velikih 4 GB RAM-a
Kada govorimo o internoj memorije dvije su inačice ovog smartfona – s 32 GB i 64 GB, a oba imaju 4 GB RAM-a. Google je već ranije objavio kako je 4 GB RAM-a dovoljno za smartfone koji rade u Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Nakon dodatne optimizacije same performanse i korisničko iskustvo je puno bolje.

Vernee M5 ima 4 GB RAM-a a upravo zbog te optimizacije može se mjeriti sa konkurentskim smartfonima koji imaju 6 GB. Podsjetit ćemo vas kako smartfon radi na VOS 1.0 kompanijinom sučelju koje se temelji na Android 7.0 Nougat OS-u i koji ima mnoge zanimljive interaktivne i personalizirane mogućnosti. Čak i ako pokrenete više aplikacija odjednom, smartfon će i dalje raditi brzo i fluidno.

Baterija od 3300 mAh
Osim jakim hardverskim karakteristikama Vernee M5 se može pohvaliti i većom baterijom od 3300 mAh. Kažemo većom jer su je uspjeli ugurati u ovako malo kućište. U kombinaciji s VOS 1.0 “Endurance Mode” načinom rada i 8-jezgrenim procesorom na ovom smartfonu možete gledati filmove neprekidn 13 sati, a na čekanju će izdržati i do 240 sati. Ne sumnjamo kako je užitak koristiti ovaj smartfon.

Samo 119,99$
U stvari da – dobro ste pročitali. U tijeku je promotivna akcija u kojoj se Vernee M5 prodaje po izuzetno privlačnoj cijeni od samo 119,99$, a ona traje do iduće nedjelje. U narednih tjedan dana možete ga “uloviti” po cijeni od samo 119,99$, a nakon promotivne prodaje cijena će se povećati na opet povoljnih 129,99$. Ali zašto ne kupiti jeftinije. Ako nas pitate, ovo nam se čini kao vrlo isplativa kupovina koju bi trebalo iskoristiti.

Sve potrebne detalje možete pronaći na gdje ćete pronaći sve potrebne informacije.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.