Vernee M5 na promotivnoj prodaji na Aliexpress Tech Discovery po samo 116,99$

Fotografija članka: Vernee M5 na promotivnoj prodaji na Aliexpress Tech Discovery po samo 116,99$

Vernee M5 je vrlo zanimljiv pametni telefon manjih dimenzija što će se svidjeti mnogima, a još će vam biti privlačniji ako vam kažemo kako mu je cijena spuštena u narednih tjedan dana na AliExpressu.

Oglas

Ono što ćete odmah i sami zaključiti je kako se radi o pametnom telefonu koji nudi puno za malo, kako to često znamo reći. Sada je ta cijena još manja jer za po nama zaista smiješnih 116,99$ možete na uloviti smartfon koji rijetko ima ovako odličan odnos uloženog i dobivenog.

Vjerujemo kako će se u prvom redu svidjeti mlađim korisnicima koji vole elegantne, moderne i lijepo dizajnirane pametne telefone, a koji imaju i jake karakteristike. Kako bi zadovoljio njihove potrebe po javio se novi Vernee M5 s isto tako modernom dimenzijom IPS ekrana od 5,2 inča i kojeg je zbog njegovih kompaktnih dimenzija vrlo ugodno držati u rukama. Moderan i privlačan te jednostavnih dizajnerskih linija vrlo ćete ga lako smjestiti u džep, ali i rado pokazati prijateljima.

Ekran ima naravno 2.5D zakrivljeno staklo dok je metalno kućište posebno pjeskareno kako bi postigao ovu ljepotu, a i otisci prstiju se neće vidjeti. Upravo zbog vrlo kvalitetne izrade novi Vernee M5 će vam pružiti ugodan osjećaj držanja u ruci. Isto tako vrlo je tanak (6,9 milimetara) i lagan (144 grama).

Vernee M5 radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6750 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 32 GB ili 64 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 128 GB. Smartfon radi na Android 7.0 Nougat operativnom sustavu povrh kojeg je posebno optimizirano kompanijino VOS 1.0 sučelje, tako da će korištenje ovog smartfona biti brzo i fluidno, čak i ako u pozadini radi više aplikacija i video igara.

Smartfon ima prednju kameru od 8 MP dok je stražnja od 13 MP s vrlo brzim auto fokusom koji će sliku izoštriti za samo 0,3 sekunde, a snimljene fotografije će vas ugodno iznenaditi. Prednja kamera ima automatski sustav prepoznavanja i uljepšavanja lica tako da ćete na snimkama izgledati ljepše..

Više informacija o ovom smartfonu možete pronaći i na .

Novi Vernee M5, onaj jači model s 4 GB RAM-a+ i 64 GB interne memorije na promotivnoj je prodaji na po cijeni od samo 119,99$. Akcija je krenula od danas 17. listopada i traje do 24. listopada, dakle tjedan dana. Kao što smo rekli, ovo je prilika koju ljubitelji manjih smartfona ne bi smjeli propustiti. Količine su ograničene, a vidimo da možete dobiti i dodatni popust od 3$, tako da će cijena biti samo 116,99$. Sve treba iskoristiti… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.