Vernee će prvi u svijetu na MWC 2017 predstaviti smartfon na Helio X30 procesoru

Fotografija članka: Vernee će prvi u svijetu na MWC 2017 predstaviti smartfon na Helio X30 procesoru

Ovih su dana oči javnosti uprte u CES 2017 u Las Vegasu, no ima jedna zanimljivost koja je vezana i za slijedeći MWC 2017 u Barceloni. Kineska kompanija Vernee najavila je svoj novi smartfon.

Oglas

Mogao bi biti vrlo zanimljiv, jer kako kažu radi se o prvom uređaju koji će raditi na novom MediaTekovom Helio X30 procesoru. Kompanija se pojavila tek 2016. godine, a već je predstavila četiri zanimljiva pametna telefona koji su prodani u zavidnim količinama. Naravno, sve ih možete pronaći i u našoj .

Nije teško zaključiti kako će novi i za sada neimenovani pametni telefon raditi na najbržem MediaTekovom procesoru također s 10 jezgri, a o kojem smo detaljno . S obziorm na njegove karakteristike, čini nam se kako ćemo ponovo dobiti vrlo moćan pametni telefon.

Samo ćemo vas podsjetiti kako se MWC 2017 održava u Barceloni od 27. veljače do 2. ožujka, a ponovo će biti pregršt novih premijera. U međuvremenu vam preporučujemo da bacite oko na Vernee akcijsku prodaju koja je u tijeku, a u kojoj njihove odlične smartfone možete nabaviti po 50$ nižoj cijeni, što je vrlo izdašno. Sve detalje možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.