Vernee Apollo X je prvi kompanijin smartfon na vlastitom VOS-u!

Fotografija članka: Vernee Apollo X je prvi kompanijin smartfon na vlastitom VOS-u!

Na nedavno održanom MWC 2017 sajmu u Barceloni popularna kineska kompanija predstavila je svoje nove pametne telefone, njih čak pet, te je privukla veliku pažnju medija i posjetitelja. Prvi koji će se pojaviti je Vernee Apollo X, a koji će raditi na kompanijinom VOS operativnom sustavu.

Oglas

Kako saznajemo, novi će Vernee Apollo X raditi na vlastitom VOS operativnom sustavu, a koji će u stvari vrlo sličan Googleovom “stock” odnosno osnovnom Android operativnom sustavu, tako da će korisničko iskustvo biti vrlo slično, iako u kompaniji tvrde kako su napravili nekoliko izmjena za koje su uvjereni kako će se svidjeti korisnicima.

Prema informacijama koje znamo od ranije, novi Vernee Apollo X bit će prvi smartfon od pet novo predstavljenih uređaja, a koji će se u službenoj prodaji pojaviti do kraja mjeseca. Radi se o posebnoj ediciji Apollo serije koji će se razlikovati od sličnih Vernee modela.

Prva je razlika u procesoru – dok će Apollo 2 biti prvi smartfon na svijetu s MediaTekovim Helio X30 procesorom, Apollo X će imati provjereni Helio X20 procesor, a koji je primio brojne pozitivne reakcije. Radi o 10-jezgrenom procesoru koji izvlači puno procesorske snage uz optimiziranu potrošnju baterije, tako da za Helio X20 kažu kako je najisplativiji MediaTekov procesor visoke klase.

Kako smo već ranije spomenuli, Vernee Apollo X je prvi kompanijin smartfon na novom operativnom sustavu – VOS. Ono što je činjenica je kako mu kompanija nije posvetila dovoljno medijske pažnje, no vjerujemo kako će to ispraviti u narednim mjesecima.

Dok se novi Vernee pametni telefoni ne pojave u prodaji, podsjetit ćemo vas kako je u tijeku velika akcijska prodaja smartfona koji radi na Helio X20 procesoru i kojem je cijena snižena za čak 90$. Svakako posjetite i priuštite si odličan smartfon po vrlo povoljnoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.