Vernee Apollo X je prvi 10-jezgreni Android 7.0 Nougat smartfon na svijetu

Fotografija članka: Vernee Apollo X je prvi 10-jezgreni Android 7.0 Nougat smartfon na svijetu

Prvi ovogodišnji smartfon koji će predstaviti ova brzo rastuća kineska kompanija je Vernee Apollo X – prvi 10-jezgreni Android 7.0 Nougat smartfon na svijetu.

Oglas

Iako ne postoje još niti godinu dana, kineska kompanija je podigla dosta prašine u svijetu pametnih telefona. U 2016. godini su predstavili čak četiri smartfona u svim kategorijama – jeftina, srednja i ona skupa, ove 2017. godine pripremaju još širu paletu smartfona. Čak pet modela predstavljaju na MWC 2017 sajmu u Barceloni, o čemu smo ranije .

Prvi od njih koji bi se trebao pojaviti u prodaji je Vernee Apollo X, posebna inačica smartfona iz Apollo serije, a koji će navodno biti hardverski vrlo jak i cjenovno vrlo povoljan. Isto tako, već sada ga zovu “Redmi Note 4 killer”, tako da je za očekivati kako će mu cijena biti još niža od spomenute konkurencije.

Ono što za sada znamo je kako će se pojaviti u prodaji već u ožujku, a radit će na 10-jezgrenom MediaTekovom Helio X20 procesoru, a u kombinaciji s novim Android 7.0 Nougat operativnim sustavom bit će prvi na svijetu s tom kombinacijom (Helio X20 + Nougat).

Dok očekujete njegovu službenu premijeru u Barceloni, svakako posjetite gdje ćete pronaći i posebnu stranicu na kojoj su noviteti koje su pripremili za MWC 2017, kao i izgled njihovog izložbenog prostora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.