Vernee Apollo protiv OnePlus 3T – usporedba dizajna i općenito vanjskog izgleda

Fotografija članka: Vernee Apollo protiv OnePlus 3T – usporedba dizajna i općenito vanjskog izgleda

Ako nas redovito pratite naš portal, tada vjerojatno sve znate o Vernee Apollo smartfonu. Isto tako, znate i da je u tijeku akcijska prodaja u kojoj mu je cijena snižena za 50$. Ovaj puta su ga usporedili s OnePlus 3T smartfonom.

Oglas

Ova kratka ali slatka priča s video završetkom odnosi se na usporedni prikaz vanjskog izgleda dva vrlo zanimljiva pametna telefona, u kojem su se sučelili Vernee Apollo i OnePlus 3T. Prije nego pogledate video niže samo ćemo vas podsjetiti kako je na akcijskoj prodaji na po cijeni nižoj čak 50$, a u kompletu ćete dobiti i VR naočale.

Oba smartfona, Vernee Apollo i OnePlus 3T, imaju ekrane sa zakrivljenim rubovima oznake 2.5D, metalno kućište koje zauzima čak 98%, te posebno dizajnirane antene. Kako bi dobili ovu finu boju kućišta, ono je tretirano posebnom teksturom.

Isto tako, rubovi su posebno naglašeni i svjetliji zahvaljujući isto tako posebnom automatiziranom CNC proizvodnom procesu (Computer Numerical Control), bez kojeg je današnja proizvodnja praktički nezamisliva. Isto tako, oba smartfona imaju slične obline tako da ih je vrlo ugodno držati u rukama.

Ako je suditi po vanjskom izgledu, razlilke su vrlo male – OnePlus 3T je više zaobljen, dok je Vernee Apollo nešto kockastiji.

No, cijena je na strani Vernee Apollo modela koji je, kako smo već prije rekli, na akcijskoj prodaji na s cijenom nižom čak 50$. Sve dodatne detalje možete pronaći na linku iznad, a gdje ga možete i kupiti po sniženoj cijeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.