Vernee Apollo Lite po sniženoj cijeni od čak 90$ na GearBestu

Fotografija članka: Vernee Apollo Lite po sniženoj cijeni od čak 90$ na GearBestu

Vrlo zanimljivi Vernee Apollo Lite, a koji smo i sami imali prilike testirati, možete kupiti na GearBestu za samo 159,99$. Količine su ograničene, preostalo je samo 99 primjeraka, ali sve stignete!

Oglas

Smartfon je poznat kako konkurent mnogim sličnim pametnim telefonima, kako u cijeni tako i u samim karakteristikama. Uglavnom za nijansu nudi više, a košta manje. Kao što smo rekli, i sami smo ga imali prilike isprobati tako da možemo potvrditi priče o njegovoj kvaliteti. Inače je dostupan do kraja tjedna po osjetno sniženoj cijeni na , tako da ga preporučujemo.

Za Sharpov IGZ ekran kažu kako je jedan od najozbiljnijih konkurenata Samsungovom AMOLED ekranu. Upravo je ovaj Sharpov ekran ugrađen u Apollo Lite i po karakteristikama je lakši, tanji i energetski efikasniji. Isto tako, ekran radi na 100% većoj frekvenciji nego obični IPS ekrani tako da je sam prikaz na ekranu puno mekši i finiji, otprilike je dvostruko energetski efikasniji, zauzima 95% NTSC boja, ima osvjetljenje od 450 nita koje je prilagodljivo i kontrast 1000:1.

Vernee Apollo Lite radi na moćnom MediaTekovom Helio X20 procesoru, a uz BluLight Defender i pametni Chameleon Display, te Sharpovu softversku optimizaciju smartfon prikazuje sadržaj na ekranu u prirodnom svjetlu i bez neugodnog plavog pozadinskog osvjetljenja koje umara oči.

Svidjet će vam se i baterija koju ako punite samo 10 minuta možete razgovarati čak 1 sat. Oko 50% baterije ćete napuniti za 30 minuta zahvaljujući brzom punjaču (5V 7V 9V/1.5A, 12V/2A) koji podržava 3. generaciju MediaTekove Pump Express tehnologije koja radi na 24W i za koju kažu kako je sigurna za bateriju.

Stražnja je kamera također zanimljiva. Sa svojih 16 MP i Samsungovim senzorom, te podrškom za Dual ISP, otvorom blende od f/2.0 i snimanjem 4K videa. Svidjet će vam se i jaka dvotonska LED bljeskalica kao i brzi fazni auto fokus (PDAF) koji izoštri sliku praktički trenutno (7 puta je brži – izoštri za 0,1 sekundu). Isto tako, kamera ima leću iz 6 dijelova, kao i Blue light filter. Prednja je kamera od 5 MP (Samsung 5E2).

Vrlo je iskoristiv i USB Type-C ulaz koji možete iskoristiti i za digitalnu glazbu, a kažu kako ima bolju kvalitetu nego Hi-Fi. Ipak, za one klasičare tu je i standardni 3,5 milimetarsku ulaz za slušalice.

I za kraj, usporedimo ga s Xiaomi Redmi Note 4, evo kako to izgleda.

Podsjećamo vas kako se vrlo isplativi Vernee Apollo Lite nalazi dok kraja tjedna na akcijskoj prodaji na po osjetno sniženoj cijeni i u ograničenoj količini, no stignete uloviti svoj primjerak.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.