Vernee Apollo je OnePlus 3T killer i u performansama ekrana

Fotografija članka: Vernee Apollo je OnePlus 3T killer i u performansama ekrana

Mnogi uspoređuju ova dva pametna telefona po brojnim karakteristikama. I mi smo u nekoliko navrata uspoređivali ova dva zanimljiva smartfona Vernee Apollo i OnePlus 3T. Ovaj je put na red došao – ekran.

Oglas

Ovi su smartfoni top modeli obje kompanije, a po mnogim su karakteristikama vrlo slični. U današnjoj ćemo se usporedbi držati ekrana i vidjeti koji je bolji, na kraju vijesti možete vidjeti i priloženi video koji će vam dodatno objasniti neke sitnice.

Samo ćemo vas podsjetiti kako Vernee Apollo, koji je trenutno i na , ima 2K QHD IPS LCD ekran rezolucije od 2560 x 1440 točaka, dok konkurentski OnePlus 3T ima AMOLED ekran FHD rezolucije (1920 x 1080 točaka). Na prvi pogled oba imaju odličan kut gledanja, no čini se kako Apollo ima življe boje, dok 3T ekran koristi drugu matricu koja daje blago žuti odbljesak, a koji možete vidjeti na slikama.

Ako se slike uvećaju, tada je puno bolja vidljiva razlika koja ide u korist Vernee Apollo smartfona u odnosu na OnePlus 3T. Zanimljiv je i onaj kosi pogled sa strane u kojem se u stvari vidi spomenuta žućkasta boja.

Inače kompletne hardverske karakteristike možete vidjeti na našoj Usporedilici.


Novi Vernee Apollo možete još uvijek kupiti po akcijskoj cijeni od izuzetno privlačnih 259,99$, a u kutiji ćete uz smartfon dobiti i kvalitetne VR naočale. Potražite ga na , nalazi se i u europskom i azijskom skladištu:

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.