Vernee Active – prvi kompanijin robusni smartfon, prve službene fotke

Fotografija članka: Vernee Active – prvi kompanijin robusni smartfon, prve službene fotke

Kažu kako je prelijep da bi ga nazvali robusnim smartfonom. Da, to je novi Vernee Active, prvi kompanijin pametni telefon koji ima robusno kućište.

Oglas

Prema vrlo pouzdanim informacijama kojima raspolažemo kompanija zaista razvija svoj prvi tajanstveni smartfon za koji kažu kako neće biti običan nego neobičan. Naravno, malo se šalimo, ali zaista se radi o drugačijem smartfonu, a kažu kako će to biti prvi kompanijin robusni smartfon kojeg će nazvati Vernee Active. No, kažu i kako će biti potpuno drugačiji od konkurentskih robusnih smartfona koje trenutno možemo pronaći na tržištu.

To možete i sami zaključiti prema prvim fotografijama koje možete i sami vidjeti, a prema kojima Vernee Active uopće ne nalikuje na robusni smartfon nego na sasvim pristojno dizajniran uređaj koji bi mogao donijeti i malu revoluciju u dizajniranju ovakve vrste pametnih telefona. Ovaj definitivno ne izgleda glomazan i težak, nego više lijepo dizajniran i moderan. Postavlja se pitanje je li ovo zaista robusni smartfon?

Prema informacijama kojima raspolažemo Vernee Active će imati 5,5 inčni ekran koji će zauzimati veći dio prednje površine. Po slikama također vidimo kako je vrlo lijepo zaobljen, a vidljivo je i kako ekran ima 2.5D zakrivljeno staklo te kao takav izgleda vrlo lijepo.

Na donjem rubu mogu se prepoznati neki elementi robusnih smartfona, kao što je nešto drugačiji dizajn, te je vidljiv i poklopac preko USB ulaza (vjerojatno Type-C), tako da nam to sugerira kako se radi o vodootpornosti. Za jedan robusni smartfon Vernee Active izgleda vrlo tanko i jednostavno izvana. No, iznutra je to jedna sasvim druga priča.

Saznajemo kako će smartfon imati prilično jaku hardversku konfiguraciju, a koja će se temeljiti na popularnom 8-jezgrenom MediaTekovom Helio P25 procesoru koji je u odnosu na prethodni procesor brži za 30% uz 25% manju potrošnju baterije.

Prema svemu ovome što smo saznali, novi će Vernee Active biti drugačiji od klasičnih pametnih telefona, imat će moderan vanjski izgled, a o hardverskoj konfiguraciji se još nagađa. Ne sumnjamo kako bi nas kompanija mogla iznenaditi s još nekim bombastičnim karakteristikama.

U međuvremenu, više informacija o Vernee smartfonima uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.