Vernee 11.11 Global Shopping Carnival – posebne ponude i pokloni

Fotografija članka: Vernee 11.11 Global Shopping Carnival – posebne ponude i pokloni

Vrlo mlada ali i vrlo popularna kineska kompanija se također spremila za Dan samaca. Čime? Akcijskom prodajim svojih smartfona. Pronaći ćete ih na posebnoj akcijskoj stranici – Vernee 11.11 Global Shopping Carnival.

Oglas

Promotivna akcija kreće upravo danas 9. studenog, a traje do utorka 15. studenog, tako da imate dovoljno vremena odabrati jedan od odličnih kompanijinih pametnih telefona – Vernee Apollo Lite, Vernee Mars i Vernee Thor. Sva tri pametna telefona možete dobiti po osjetno nižim cijenama, a koliko vidimo najsretniji ih mogu osvojiti i besplatno. Sve na istoj akcijskoj stranici. Ukratko o svakom…

Vernee Apollo Lite
Odličan smartfon koji smo imali prilike i testirati. Kako volimo reći, daje puno za malo. Može se pohvaliti Sharppovim 5,5 inčnim FHD ekranom rezolucije 1920 x 1080 točaka, a radi na 10-jezgrenom MediaTekovom Helio X20 procesoru na 2,3 GHz, ima 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Na raspolaganju su vam kamere od 5 MP i 13 M. Baterija od 3180 mAh podržava brzo punjenje, a imate i čitač otiska prsta.

Smartfon ima redovnu cijenu od 229,99$, ali u ovom akcijskom periodu cijena je niža za 40$ i ona iznosi 189,99$. Sve detalje potražite na .

Vernee Mars
Također odličan smartfon koji upravo testiramo isto ga možemo smjestiti u “bestbuy” klasu. Ekran je 5,5 inčni FHD i s rubom od samo 1 milimetar, a radi na odličnom MediaTekovom 8-jezgrenom Helio P10 procesoru na 2 GHz. Ugrađeno je 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok su kamere od 5 MP i 13 MP (Sony IMX258, PDAF). Baterija od 3000 mAh također podržava brzo punjenje, a straga je i čitač otiska prsta.

Smartfon ima redovnu cijenu od 229,99$, ali u ovom akcijskom periodu cijena je niža za 50$ i ona iznosi 179,99$. Sve detalje potražite na .

Vernee Thor
Ako ne želite potrošiti puno novca na novi smartfon, a opet imati nešto s čim se možete pohvaliti, mogao bi vam se svidjeti ovaj smartfon. Ekran je 5 inčni on-cell i HD rezolucije, a radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,3 GHz, uz 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Kamere su od 5 MP i 13 MP, baterija je kapaciteta 2800 mAh. I on ima čitač otiska prsta.

Za vrijeme akcijskog perioda možete ga nabaviti po cijeni od samo 109,99$$. Sve detalje potražite na .

Kako besplatno do smartfona?
Da, i to je moguće. Pravila kako do njega doći pišu vam na dnu akcijske stranice i vrlo su jednostavna. Nešto malo trebate lajkati, share-ati, ostaviti svoj email i pričekati izvlačenje.Glavna nagrada je Vernee Mars, a dobitnik će biti objavljen na kompanijinoj Facebook stranici.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.