Verbatim SATA-II SSD Solid State Drive Upgrade Kit – ubrzajte svoj prijenosnik [video]

Fotografija članka: Verbatim SATA-II SSD Solid State Drive Upgrade Kit – ubrzajte svoj prijenosnik [video]

Programski paket NTI Echo omogućuje kopiranje svih podataka s tvrdog diska na SSD. Verbatimov SSD Kit također uključuje posebno kućište kojim se originalni tvrdi disk „pretvara“ u vanjski USB tvrdi disk. SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit je dostupan u dućanima već sada, po preporučenim cijenama od 755 kn (64 GB) odnosno 1.199 kn (128 GB).

Verbatim SATA-II SSD Solid State Drive Upgrade Kit omogućuje:
– Brže pokretanje računala
– Dulje trajanje baterije
– Poboljšane performanse sustava i aplikacija
– Povećana otpornost na udarce
– 100% tih rad
– Podrška za napredno izjednačavanje trošenja (wear levelling) i podrška za ispravljanje grešaka osiguravaju pouzdan dugotrajni rad
– Originalni tvrdi disk može se pretvoriti u vanjski disk
– 3,5-inčni adapter, vijci i SATA naponski kabel za opcionalnu ugradnju u stolno računalo
– Programski paket NTI Echo za kopiranje podataka i operativnog sustava
– Verzija od 64 GB nudi brzinu zapisivanja do 225 MB/sek te brzinu čitanja do 265 MB/sek
– Verzije od 128 GB i 256 GB nude brzinu zapisivanja do 225 MB/sek te brzinu čitanja do 270 MB/sek

Verbatimov novi SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit je jednostavno rješenje za sve korisnike koji žele nadograditi svoje računalo SSD pogonom. Za razliku od tvrdih diskova, SSD pogoni za pohranu podataka koriste flash memoriju. Flash memorija nema pokretnih dijelova, što je čini stabilnijom i puno manje podložnom kvarovima. Također, ne proizvodi buku i troši vrlo malo struje. S uključenim softverom za kopiranje Acronis True Image HD te vodičem za instalaciju na 12 jezika, Verbatim SATA-II Solid State Drive Upgrade Kit omogućuje jednostavno i sigurno kopiranje svih podataka i operativnog sustava s tvrdog diska na SSD. Reinstalacija operativnog sustava nije potrebna.

Hans-Christoph Kaiser, Business Development Manager za flash memorije u tvrtki Verbatim EUMEA, kaže: “SATA-II SSD nudi veće performanse od klasičnog diska i otporan je na udarce i vibracije, što ga čini izdržljivijim u zahtjevnijim okruženjima. Stoga predstavlja idealno rješenje za pohranu u prijenosnim računalima, čiji diskovi su podložni oštećenjima uslijed udaraca i padova. Uključeno 2,5-inčno diskovno kućište omogućuje da se postojeći tvrdi disk konvertira u USB eksterni disk, dok dodatni 3,5-inčni adapter, vijci i SATA naponski kabel nude opciju nadogradnje na SSD i korisnicima stolnih računala.”

Verbatim SATA-II SSD Solid State Drive Upgrade Kit - ubrzajte svoj prijenosnik

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.