Verbatim Portable Power Pack – ne samo da puni nego i produžuje trajanje baterija

Fotografija članka: Verbatim Portable Power Pack – ne samo da puni nego i produžuje trajanje baterija

Moćni i praktični Power Packovi za iPad, iPhone, pametne telefone, tabletna računala, e-čitače, Bluetooth slušalice i druge uređaje nude do 10.000 mAh dodatne energije.

Oglas

Verbatim je predstavio liniju Portable Power Pack, koja proširuje tvrtkinu ponudu nagrađivanih uređaja i omogućuje korisnicima da razgovaraju dulje, slušaju više glazbe, igraju više igara te gledaju više videa bez da moraju brinuti o tome hoće li ostati bez baterije.

“Prijenosna elektronika postala je sastavni dio naših života, no s dodatnom produktivnošću i mobilnošću dolazi i briga o trajanju baterije,” kaže Simon Keighley, Product Manager za grupu Accessories and Peripherals u tvrtki Verbatim. “Verbatimova nova linija Power Pack oslobađa korisnike brige, a istovremeno zadržava višestranost, praktičnost i prenosivost mobilnih uređaja. Intuitivni i jednostavni za upotrebu, Power Packovi se jednostavno pune i pakiraju te povezuju s vašim mobilnim uređajima kako bi im produljili trajanje baterije ako se za tim ukaže potreba.”

Dostupni u više kapaciteta i stilova, uključujući model od 10.000 mAh, Verbatimovi Power Packovi produljuju trajanje baterije, što ih čini idealnima za poslovna putovanja i godišnje odmore, ekskurzije i kampiranja, kao i za razne druge aktivnosti. Svi Power Packovi tankog su oblika kako bi bili što lakše prenosivi, a istovremeno nude dovoljno snage da napune čak i najzahtjevnije uređaje.

AA Power Pack
Jednostavno pretvorite bilo koje četiri alkalne ili punjive AA baterije u dodatan izvor napajanja za iPhone, iPod, uređaje s micro USB napajanjem, e-čitače ili bežične Bluetooth slušalice. Power Pack eliminira potrebu za pronalaženjem električne utičnice, putne konvertere  i razne adaptere. Manji od mobitela, AA Power Pack nudi dodatno punjene gdje god se nalazite, jednostavnim korištenjem AA baterija. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 99 kn.

Ultra-Slim Power Pack
Dizajniran za mobilne korisnike, ovaj Power Pack veličine kreditne kartice teži ne više od osam kovanica od jednog eura i može se jednostavno smjestiti u svaki džep ili torbicu. Ultimativno prenosiv, s litij-polimerskom baterijom od 1.200 mAh, Ultra-Slim Power Pack nudi dodatnu snagu za sve koji cijene što lakšu prenosivost, uključujući studente, bicikliste i poslovne korisnike.

Preporučena maloprodajna cijena iznosi  149 kn.

Portable Power Pack
Džepni punjač nudi dodatno vrijeme za razgovor i igranje tijekom nepredviđenih događaja poput kašnjenja aviona ili hitnih slučajeva. Praktičan i atraktivan, Portable Power Pack opremljen je litij-ionskom baterijom od 2.200 mAh i micro USB kabelom za punjenje. Možete ga koristiti za micro USB uređaje, iPhone ili iPod. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 169 kn.

Dual USB Power Pack
Praktičnost i fleksibilnost osnovne su odlike ovog punjača. Idealan je za one koji često putuju te za poslovne korisnike koji traže što jači izvor prijenosnog napajanja. Dual USB Power Pack nudi poseban priključak za iPad port te dodatni USB priključak koji se mogu koristiti istovremeno. Litij-polimerska baterija nudi  izuzetno visok kapacitet od 10.000 mAh, a Power Pack je bez obzira na to lagan i tanak, zahvaljujući čemu ga možete jednostavno smjestiti u bilo koju putnu torbu, ruksak ili aktovku. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 429 kn.

Dual USB Power Pack

Portable Power Pack

Ultra-Slim Power Pack

AA Power Pack

iPod Touch

+

+

+

+

iPod Shuffle

+

+

+

+

iPod Nano

+

+

+

+

iPhone

+

+

+

+

iPad

+

Blackberry

+

+

+

+

Pametni mobiteli s micro USB napajanjem

+

+

+

+

Bluetooth slušalice

+

+

+

+

Kindle Fire

+

Kindle Touch

+

+

+

+

Kindle Touch 3G

+

+

+

+

Kindle Keyboard 3G

+

+

+

+

Nook Color

+

Nook Tablet

+

Nook Simple

+

+

+

+

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.