Verbatim GO NANO – elagantni elegantni bežični miš, zašto ne i kao poklon?

Fotografija članka: Verbatim GO NANO – elagantni elegantni bežični miš, zašto ne i kao poklon?

Verbatim je predstavio nekoliko atraktivnih računalnih dodataka visoke kvalitete, kao što je i ovaj bežični miš GO NANO. Praktičan je i lagan, veselih boja i oku ugodnog dizajna.

Oglas

Nudeći bežična rješenja, Verbatim omogućuje praktičnost brzog i laganog povezivanja istovremeno eliminirajući potrebu za kabelima i brigom o tome jeste li na put ponijeli baš onaj kabel koji vam treba.

Pogonjen dvjema AAA baterijama, ovaj elegantni miš ne zahtijeva posebne drivere te dolazi s nano USB prijamnikom koji iz prijenosnika ne proviruje više od 6 milimetara, što vam omogućuje da ga ostavite trajno priključenog na računalo.

Optički senzor može se pohvaliti razlučivošću od 1.000 točaka po inču što osigurava precizno pomicanje i kontrolu pokazivača na ekranu. Miš je ergonomski dizajniran, simetričnog oblika i jednako ugodan za dešnjake i ljevake.

Visokokvalitetne izrade, bežični miš GO NANO je lagan i kompaktan te mjeri svega 95 mm x 58 mm x 35 mm (D x Š x V) i teži samo 82 g. Stilski dizajniran, miš uključuje i utor u koji se može spremiti prijamnik kada ga ne koristite.

Dostupan u četiri boje – crnoj, ružičastoj, karipsko plavoj i vulkanski narančastoj – atraktivni bežični miš GO NANO nudi izuzetno povoljnu preporučenu cijenu od samo 75,25 kuna i dolazi s dvije AAA baterije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.