Verbatim Folio zaštitne navlake za novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus

Fotografija članka: Verbatim Folio zaštitne navlake za novi iPhone 6 i iPhone 6 Plus

Verbatim je predstavio atraktivne i povoljne navlake Folio, osmišljene kako bi ponudile dodatnu zaštitu korisnicima iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus, kao i Ultra-Slim Portable Power Pack.

Oglas

Poput navlaka Verbatim Folio za uređaje s Androidom i starije modele iPhonea, nove navlake su elegantnog dizajna i nude podstavljenu zaštitu od slučajnih udaraca i ogrebotina, bez da dodaju značajnu dodatnu masu ili dimenzije (navlaka za iPhone 6 teži svega 45 grama). Navlake sigurno pričvršćuju iPhone u tvrde korice zalijepljene sa svoje unutarnje strane.

Smart Stand ugrađen u navlake Folio omogućuje da se iPhone sigurno postavi u vodoravan položaj, kako bi se olakšalo gledanje filmova. Preklopna prednja strana omogućuje potpuni pristup zaslonu iPhonea samo jednom rukom kao i pristup svim tipkama bez potrebe da vadite uređaj iz navlake. Magnetski mehanizam za pričvršćivanje drži navlaku čvrsto zatvorenom, a istovremeno omogućuje jednostavno i praktično otvaranje jednim potezom.

Verbatim Folio navlake kompatibilne su s iPhoneom 6 i iPhoneom 6 Plus. Korisnici mogu birati između čelično plavog modela (oznaka proizvoda 49870 za iPhone 6 i 49872 za iPhone 6 Plus) te šampanjsko zlatne (oznaka proizvoda 49871 za iPhone 6 i 49873 za iPhone 6 Plus). Cijena na europskom tržištu iznosi oko 30 €.

Verbatim napaja iPhone 6 poboljšanim Ultra-Slim Portable Power Packom (prva slika)

Savršeni partner za punjenje novih iPhonea 6 i iPhone 6 Plus, ali i raznih drugih uređaja uključujući tablete, pametne telefone koji se pune putem micro USB priključka i bežične Bluetooth® slušalice, Ultra-Slim Portable Power Pack kompaktan je i robustan vanjski punjač kapaciteta 4200 mAh koji se lako smješta u džep ili torbu, što ga čini idealnim za putovanja.

LED oznake pokazuju kada je punjač u potpunosti napunjen i kada ga treba dopuniti. S punjačem dolazi i USB kabel za punjenje Power Packa, ali i uređaja. Korisnici iPhonea 6 mogu jednostavno koristiti kabel koji su dobili sa svojim uređajem kako bi ga napunili iz Portable Power Packa.

Dostupan u crnoj (oznaka proizvoda 98450), bijeloj (98454) ili crvenoj boji (98453), Ultra-Slim Portable Power Pack prodaje se u dućanima diljem Europe po prosječnoj cijeni od 30 €.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.