Verbatim Bluetooth Mobile Speaker zvučnici – slušajte odličan zvuk i dok ste u pokretu

Fotografija članka: Verbatim Bluetooth Mobile Speaker zvučnici – slušajte odličan zvuk i dok ste u pokretu

Verbatim je predstavio elegantan i kompaktan zvučnik Bluetooth Mobile Speaker u modernoj bijeloj boji, savršen za putovanja. Tko kaže da na putovanjima morate biti uskraćeni za vrhunski zvuk?

Oglas

Korisnici preko ovog zvučnika mogu puštati glazbu s bilo kojeg uređaja s Bluetoothom, uključujući smartfone, tabletna računala i prijenosnike.

Pametno dizajniran prijenosni zvučnik iz Verbatima idealno je rješenje za sve one koji žele slušati MP3 glazbu, podcaste ili video na putovanjima bez plaćanja visoke cijene za ultimativna Hi-Fi rješenja, obično rezervirana za upotrebu doma.

Unatoč malim dimenzijama (visina od 75 mm i promjer od 80 mm) i masi (samo 195 g), Verbatim Bluetooth Mobile Speaker opremljen je s dva 40-milimetarska zvučnička drivera koji ovom praktičnom uređaju daju sasvim dovoljnu snagu za reprodukciju čistog i uravnoteženog stereo-zvuka u velikoj sobi ili čak na otvorenom prostoru. Mnogi drugi prijenosni zvučnici cijene niže od 400 kuna su često mono-zvučnici, što za posljedicu ima znatno lošiju kvalitetu zvuka.

Ugrađena litij-ionska punjiva baterija nudi energiju za do 6 sati upotrebe i u potpunosti se puni za samo 4 sata preko USB-a.

Ovaj zvučnik prodaje se po preporučenoj cijeni od 376,57 kuna i dolazi s uključenim USB kabelom te klasičnim stereo audio-kabelom kako bi omogućio i spajanje uređaja koji nisu opremljeni Bluetoothom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.