Velike novosti iz Instagrama koje će vas razveseliti

Fotografija članka: Velike novosti iz Instagrama koje će vas razveseliti

Instagram je za sve korisnike ove aplikacije pripremio dvije promjene i to Portret mod nazvan Focus, te novi način tagiranja prijatelja u storyjima sa stickerima.

Oglas

Mod Focus je odgovor Instagrama na Portret mod koji je sve popularniji i dio je svakog novog smartphonea. Focus mod će se nalaziti odmah ispod tipke/gumba za snimanje, odnosno do superzoom moda. “Kada netko bude u kadru, primijetit ćete da će ostati u fokusu, a pozadina će biti blago zamućena. Nakon toga jednostavno napravite fotografiju ili držite gumb za snimanje videa i to je to” izjavili su iz tvrke vezano uz ovu novost.

Osim moda Focus, korisnici dobijaju i novi način tagiranja drugog korisnika Instagrama koji se pokazao kao zanimljiva potreba korisnika, ali to vrijedi samo za korisnike uređaja s operativnim sistemom iOS. Sticker @mention se nalazi u meniju, odaberite ga, pronađite korisnika kojeg želite tagraati na fotografiji i to je sve. Nadogradnja koja donosi novitete je već dostupna, ali za iPhone 6S i novije modele, kao i za pojedine uređaje s operativnim sistemom Android.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.