Velika promotivna ponuda računala i uredskih programa u Hrvatskom Telekomu

Fotografija članka: Velika promotivna ponuda računala i uredskih programa u Hrvatskom Telekomu

Pretražujući internetske stranice Hrvatskog Telekoma pronašli smo i veliku akcijsku prodaju informatičke opreme u kojoj je i ponuda novih modela premium računala HP Elitebook X360 1030 G2 i Lenovo Thinkpad Yoga 370.

Oglas

Osim povoljnije ponude informatičke opreme za poslovne korisnike, na stranicama Hrvatskog Telekoma možete pronaći i ponudu softverskih odnosno programskih paketa za poslovanje kao što su Office 365 paketa Essentials, Business i Bussines Premium.

Ako vas zanima samo informatička oprema, na stranicama Hrvatskog Telekoma u ponudi vidimo tri odlična stolna i prijenosna računala prijenosnika koji će zadovoljiti vaše poslovne potrebe. U ponudi su provjereno odlični Lenovo ThinkPad Yoga 370 i HP EliteBook X360 1030 G2 prijenosna računala, a možete odabrati i stolno računalo Lenovo ThinkCentre M800 SFF koji je odličan kada ste u uredu i niste u pokretu.

Isto tako, u ponudi su također pisači i monitori, a HT-ovi će vam stručnjaci pomoći u odabiru odgovarajuće opreme za vaše poslovanje. Možete je nabaviti već od 144 kuna mjesečno. Saznajemo i kako informatičku opremu od sada možete uzeti na 12, 24 ili 36 mjeseci, sa ili bez usluge održavanja, te 36 mjeseci jamstva.

Više detalja možete pronaći na .

Sama informatička oprema je praktički beskorisna bez programske podrške kao što je Microsoftov Office 365 uredski paket, a u kojem se nalaze poznati alati kao što su Word, Excel Power Point, Outlook i drugi uredski programi. I ove uredske programe možete aktivirati uz velike popusta koji su trenutno aktualni.

Detaljnu ponudu Office 365 paketa možete također pronaći na .

SmartWorking rješenje nam djeluje kao zanimljiva kombinacija jer vam po povoljnijim cijenama nudi tri komponente koje su vam važne za vaše poslovanje – informatičku opremu, uredski paket i najbrži mobilni Internet. Koliko vidimo, možete odabrati samo jednu od ponuđenih opcija ili ih kombinirati. Ako pak ne znate što odabrati možete kontaktirati djelatnike HT-a koji vam mogu pomoći u odabiru (chat).

Već smo ranije saznali kako laptope možete odabrati već od 144 kuna mjesečno i Office 365 već od 23 kune mjesečno, a dostupan vam je i mobilni Internet već od 89 kuna mjesečno. Više informacija možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.