Velika Oukitel ljetna rasprodaja – smartfon s baterijom od 6000 mAh već od 79,99$

Fotografija članka: Velika Oukitel ljetna rasprodaja – smartfon s baterijom od 6000 mAh već od 79,99$

Kako nam se približava polovica godine, kineska kompanija Oukitel odlučila je napraviti veliku globalnu akcijsku prodaju svojih smartfona u ovlaštenim web dućanima.

Oglas

Primjerice, cijene se kreću već od 58,99$ za robusni Oukitel C5, pa sve do energetskog moćnika Oukitel K10000 Pro čija se cijena zaustavila na samo 184,24$. I sami se možete uvjeriti kako su ponude vrlo zanimljive i povoljne, a više detalja možete pronaći na , kao i na .

U akcijskoj se prodaji nalaze Oukitelove serije “K”, “U” i “C”, svi modeli se prodaju po sniženim cijenama. Pod sloganom “Big battery, Big memory, Big screen” (velika baterija, puno memorije, veliki ekran) možete prepoznati “K” seriju s velikim baterijama, kao i “U” seriju s najboljim performansama, to su dvije serije koje igraju i glavnu ulogu u ovoj akcijskoj prodaji koju svakako preporučujemo provjeriti. Jedan od smartfona koji ima najveći popust je i Oukitel K6000 čija je cijena s redovnih 139,99$ skinuta na samo 79,99$, što je ljetno sniženje za velikih 60$. Ako volite smartfone velikih i jakih baterija i ne želite to puno platiti, ovo je odličan izbor.

Za polugodišnju promotivnu prodaju Oukitel je pripremio više različitih modela po sniženim cijenama i u različitim kategorijama. U jednu bi mogli svrstati modele kojima je cijena osjetno snižena kao što su K6000, U15S, U15 Pro, U13 i U16 Max, a u drugu možemo smjestiti vruće modele kao što su K10000 Pro, K10000, K6000 Plus, K6000 Pro, U20 Plus i upravo predstavljeni novi Oukitel U22, prvi smartfon s 4 kamere (2 prednje i 2 stražnje) i s vrlo privlačnom cijenom.

Ako ste namjeravali kupiti neki od Oukitelnovih pametnih telefona, sad je pravo vrijeme. Detaljne cijene možete pronaći na i webshopu. Napominjemo kako akcijska prodaja traje do 3. srpnja, a neki su modeli u ograničenim količinama, tako da vam preporučujemo čim prije provjerite modele koji vas zanimaju.

Evo i lista Oukitel smartfona i pripadajućih sniženih cijena.

Gdje sve možete kupiti Oukitel smartfone po sniženim cijenama možete pronaći i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.