Veeam Availability Suite 9.5 s integracijom za Windows Server 2016 i Hyper-V tehnologije

Fotografija članka: Veeam Availability Suite 9.5 s integracijom za Windows Server 2016 i Hyper-V tehnologije

Veeamova rješenja za dostupnost omogućavaju velikim tvrtkama još bolju sigurnost i manju složenost procesa zahvaljujući potpunoj integraciji s Microsoftovim 2016 izdanjima Windows Server, Hyper-V i enterprise aplikacijama.

Oglas

Veeam Software, inovativni pružatelj rješenja za stalnu dostupnost (Availability for the Always-On Enterprise), objavio je da će se novi Veeam Availability Suite 9.5 integrirati s Windows Server 2016 i Hyper-V tehnologijama koji se koriste u podatkovnom centru. Radi se Veeamovoj verziji rješenja koja će biti dostupna kasnije ove godine. Veeam će tako u suradnji s Microsoftom, omogućiti veću sigurnost i jednostavnu integraciju između Microsoftovih izdanja Windows Servera 2016, Hyper-V 2016 i enterprise aplikacija.

Integracija s Windows Server 2016 i Hyper-V 2016 tehnologijama dio je 100-ak novih funkcionalnosti u rješenju Veeam Availability Suite 9.5, s kojima Veeam nastavlja izravnu integraciju s jednim od vodećih svjetskih operativnih sustava, hipervizorom i najčešće korištenim enterprise aplikacijama.

Cjelovita integracija s Windows Server 2016 i Hyper-V tehnologijama u Veeam Availability Suite 9.5 uključuje:

•    Windows Server 2016 podršku za instaliranje Veeam Backup & Replication komponenti kao i podršku za gostujuće OS-ove zaštićenih VM-ova, uključujući izvan-mrežnu komunikaciju s gostom putem PowerShell Directa.
•    Windows Server 2016 Hyper-V podršku uključujući integraciju s Resilient Change Tracking (RCT) za backup i oporavak, kao i za Hyper-V ‘host’ računala instalirana na Nano Server i Storage Spaces Direct (S2D).
•    Podršku za najnovije verzije Microsoft Exchangea, Microsoft SharePointa, Active Directorya i SQL Servera za ‘application-aware’ procesiranje i oporavak aplikacija na razini stavke kroz Veeam Explorers™, za brze RTO-ove u manje od 15 minuta.

Rješenje Veeam Availability Suite 9.5 bit će dostupno kasnije ove godine, u isto vrijeme kao i Windows Server 2016. Veeam je već najavio proširenja za postojeće integracije pohrane i to za Nimble Storage kao dodatak postojećim integracijama za pohranu u velikim tvrtkama i to za rješenja HPE-a, NetAppa i EMC-a, kao dio novog Veeam Availability Suite 9.5. Veeam će uskoro objaviti više informacija o funkcionalnostima i poboljšanjima. Za više informacija posjetite ili se registrirajte za nadolazeći .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.