Već neke novosti oko dizajna iPhonea 7

Fotografija članka: Već neke novosti oko dizajna iPhonea 7

Koje su glavne razlike u izgradnji koje će imati novi model?

Oglas

Prema prvoj slici koja je procurila, a donosi dizajn novog iPhona 7, novi model će imati bitne promjene. Evo što se može naslutiti.

Antena – zbogom antenama i njihovom pojavljivanju jednom zauvijek. Antena će na iPhoneu 7 biti skrivena zahvaljujući novom materijalu koji će omogućiti njezino skrivanje iza kućišta. Pogledate li lijevo kućište, vidjet ćete da na sebi ima proreze koji omogućuju da signal putuje kroz materijal.

Bolja kamera – iako očekujemo da Apple ponovno nadogradi svoju kameru kao što to i radi svaki model do sada, veći otvor za kameru nam kaže da će novi model imati i mnogo veću leću.

Nema dvostruke kamere – Apple i dalje koristi “standardnu tehnolgoiju” te ne uvodi još uvijek dvostruku kameru. No, osim otvora za LED bljeskalicu vidimo još jedan otvor. On bi trebao naime biti rezerviran za iPhone 7 PRO model.već malo novosti o novom iphoneu7_1

Tanji dizajn – ovo se ne vidi direktno iz slika, ali izvori iz kojih slike dolaze govore da će i dizajn biti tanji nego prošlogodišnji.

već malo novosti o novom iphoneu7_3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.