VAMT, Microsoft SharedView i CleanDesktop Utility dostupni za preuzimanje

Fotografija članka: VAMT, Microsoft SharedView i CleanDesktop Utility dostupni za preuzimanje

Volume Activation Management Tool
Volume Activation Management Tool (VAMT) 2.0 Beta namijenjen je za Windows 7, Windows Server 2008 R2, Office 2010. VAMT uključuje MMC plug-in sa podrškom za Office 2010 Beta. Administratori ga koristite za upravljanje sustavom Windows i Office 2010 Beta instaliranim s KMS klijentskim ključem ili Multiple Activation Key (MAK).  Zgodno  upravljačko sučelje (CLI) omogućuje automatizirane, predviđene VAMT zadatke bez UI interakcije.
Link za preuzimanje:


Microsoft SharedView 1.0.

Microsoft SharedView  je suradnički alat za Windowse 7, Windows XP SP3, a koji omogućuju povezivanje do 15 osoba na različitim lokacijama uz mogućnost da se svi međusobno vide na jednom zaslonu, dijele, pregledavaju i ažuriraju dokumenata u stvarnom vremenu. Korisnici mogu biti pozvani da se pridruže sastancima putem e-pošte ili IM. SharedView također omogućuje integraciju u Microsoft Office aplikacije i Windows Live Messenger. Na primjer, u programu Microsoft Office Word, ako  netko od korisnika mijenja dokument evidentira se vrijeme kada je promjena nastala.  Microsoft SharedView je dizajniran za kolaboraciju putem Interneta. Djeluje kroz firewall koristeći HTTP, ako je potrebno.  Za korištenje vam je potreban Windows Live ID. 


CleanDesktop Utility

Za razliku od sustava Windows XP, u Windows 7 ili Vista operativni sustav nije uključen Desktop Cleanup Wizard, koji nudi micanje nekorištenih ikona svakih 60 dana. CleanDestop je besplatna aplikacija koja će to činiti. Ovaj program je za one koji vole čarobnjake! Desktop stavke koje nisu korištene u posljednjih 30 dana se ne brišu, ali se sele u mapu na Desktopu npr. C: Users korisničko ime Desktop neiskorišteni ikone.  Nakon toga imate mogućnost da ih izbrišete.
Aplikacija je testirana za Windows 7, Vista 32bit i 64bit inačice.
Preuzimanje:

Ledinek Sanja
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.