Valentine’s Day Gifts – pokloni za Valentinovo na 1949deal webshopu uz svaku kupovinu!

Fotografija članka: Valentine’s Day Gifts – pokloni za Valentinovo na 1949deal webshopu uz svaku kupovinu!

Kako bi se zahvalili brojnim kupcima za dugogodišnju vjernost, 1949deal webshop od 31. siječnja do 13. veljače organizira Valentine’s Day Gifts – akcijsku prodaju smartfona za Valentinovo s pojačanu lijepim poklonima.

Oglas

Osim što ćete na posebnoj pronaći pametne telefone po akcijskim cijenama, na istoj se stranici nalazi i popis svih poklona koje možete dobiti kupovinom, a koji su grupirani u 6 kategorija, ovisno o cijeni uređaja.

I znate što je najzanimljivije – svi će dobiti barem jedan poklon! I ovaj osnovni poklon je vrlo zgodan – ogrlica iz filma “Fast and Furious”, a koju je nosio Dominic Torreto! Što je vrijednost kupovine veća, pokloni su vrjedniji i bogatiji. A pokloni su zaista zanimljivi – pametni satovi, Bluetooth selfie stickovi, leće za selfie kamere i brojni drugi. Pravila su vrlo jednostavna, sve lijepo piše u .

Što se tiče samih pametnih telefona na akcijskoj stranici, njih je pregršt, izbor je zaista bogat. Od novih modela tu su Xiaomi Redmi 3, Homtom HT3, Asus Zenfone One Max ili Umi Rome, od onih s jakim baterijama tu su Ulefone Power, Oukitel K6000 ili Cubot H1, te oni ultra jeftini kao što su VKworld VK700X, BlackviewBV2000 ili THL T6C.

O svakom od ovih pametnih telefona detalje možete pročitati na istoj “valentinovskoj” stranici. Svakako provjerite zaista  , isplati se!

Samo ćemo vas još jednom podsjetiti kako Valentine’s Day Gifts promocija za Valentinovo traje od 31. siječnja do 13. veljače, a sve potrebne detalje možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.