V-White automatska električna četkica za zube po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: V-White automatska električna četkica za zube po sniženoj cijeni na TomTopu

Ova pametna električna četkica za zube je vrlo koristan dodatak u vašoj kolekciji pametnih uređaja koje vjerojatno imate u svom domu ili namjeravate nabaviti. Pronašli smo je po posebno sniženoj cijeni na TomTopu.

Oglas

Ono što nam se čini vrlo zanimljivo je podatak kako V-White četkica za zube može odraditi svoj posao za samo 45 sekundi i to bez držanja u ruci. Zahvaljujući svojem posebnom dizajnu, obliku i inovativnoj tehnologiji ovu spravicu slobodno možemo nazvati i “hands free” četkicom za zube koja će sama odraditi neke stvari umjesto vas. Uvu tehnološki naprednu četkicu smo pronašli po posebno sniženoj cijeni na .

Ova elektronska i automatska četkica je u potpunosti automatizirana. Zahvaljujući posebnom položaju četkica očistit će vaše zube u svih 360 stupnjeva, kažu puno efikasnije i uz puno manje napora od klasične četkice za zube. Kako se koristi možete vidjeti i na priloženim slikama samo korištenje je drugačije, ali lako se naviknuti na bolje, zar ne?

Zanimljiv je i dizajn ove četkice u obliku slova U, odnosno u obliku položaja vaših zubi u ustima. Same su četkice postavljene tako da mogu doprijeti do svih dijelova svakog zuba. Inače je napravljena od anti bakterijskog silikonskog gela, a uništit će čak 99,99% bakterija u ustima.

Zgodno je i što ima više različitih modova čišćenja zubi kao što su intenzivno čišćenje, srednje intenzivno i masiranje desni, te mod za izbjeljivanje zubi. S obzirom da se četkica nalazi u ustima bez korištenja ruku, možete svoje čišćenje zubi čak i produžiti, iako kažu kako je manje od minute dovoljno za kvalitetno čišćenje.

Ugrađena baterija od 320 mAh omogućuje čišćenje zubi do dva tjedna, a puni se oko 90 minuta. Prilikom čišćenja četkica vibrira 48.000 puta u minuti. Spomenimo i kako je materijal od koje je napravljena ova četkica vrlo izdržljiv tako da ćete je moći vrlo dugo koristiti.

V-White automatska električna četkica za zube nalazi se u prodaji na po sniženoj cijeni od samo 31,99$ u narednih mjesec dana i u ograničenim količinama.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.