Uz Prestigio MultiCloud dobit ćete i velikih 200 GB u cloudu

Fotografija članka: Uz Prestigio MultiCloud dobit ćete i velikih 200 GB u cloudu

Prestigio nam javlja kako su upravo aktivirali novu MultiCloud platformu, koju možete koristiti i na svojim Prestigio MultiPad tabletima i MultiPhone smartfonima.

Oglas

Prestigio MultiCloud je od veljače 2014. godine predinstaliran na svim MultiPad i MultiPhone uređajima. Za već postojeće korisnike, aplikacija je dostupna putem Prestigio Installer aplikacije. Upišite se pomoću svog Prestigio ID-a i pristupite prostoru od 200 GB samo za vas, u trajanju od jedne godine!

Prestigio MultiCloud je pokretan SurDoc TruPrivacy tehnologijom. Ova revolucionarna tehnologija koristi samu datoteku kao ključ za enkripciju, tako da samo vlasnik dokumenta ima pristup istome, što rezultira 100% sigurnom pohranom u oblaku.

Prestigio MultiCloud je u stvari brz i jednostavan način za backup svih dragocjenih datoteka. Kad uspostavite WiFi vezu, jednim klikom prebacujte dokumente u cloud pohranu. Komprimirana i enkriptirana kopija vaše datoteke je sigurno pohranjena u nekoliko trenutaka.

Pohrana svih vrsta vaših dokumenata na MultiCloudu znači njihovu trajnu zaštitu. Kada jednom pokrenete aplikaciju, ona će nečujno raditi u pozadini i pohranjivati sve vaše nove dokumente. Pohrana u cloudu vam omogućuje pristup, pregledavanje i uređivanje vašeg osobnog  clouda u bilo kojem trenutku, neovisno o formatu u kojem se dokumenti nalaze, bez kupovine dodatnog softvera ili drugih aplikacija

Inače, 200 GB prostora je besplatno i to će svi Prestigio korisnici dobiti na godinu dana. Postor za pohranu, ako trebate, možete povećati i do 1 TB.

Uz Prestigio MultiCloud dobit ćete i velikih 200 GB u cloudu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.