Uz Deezer možete uživati u glazbi bez korištenja Internet prometa

Fotografija članka: Uz Deezer možete uživati u glazbi bez korištenja Internet prometa

Koristite li Deezer? Ako niste znali korisnici Deezera uživaju u brojnim prednostima ovog glazbenog streaming servisa. Evo što o njemu kažu njegovi korisnici.

Oglas

Smartfoni su mnogo više od telefona, oni su moćna računala i multimedijski centri zabave. No, kako su njihovi memorijski kapaciteti ipak ograničeni, najbolji izbor za neograničenu zabavu ipak je web streaming. A za uživanje u domaćoj i stranoj glazbi najbolji izbor je Deezer, glazbeni streaming servis na kojemu se može birati između fantastičnih 40 milijuna domaćih i stranih pjesama.

Priliku da isprobaju imalo je već mnoštvo korisnika u Hrvatskoj. Neki od njih jednostavno žele podijeliti svoje pozitivne impresije. U nastavku ćete moći vidjeti i zanimljivu infografiku koja će vam pružiti dodatnu motivaciju zašto odabrati Deezer.

[/quote]Deezer mi omogućava slušanje glazbe u pokretu bez korištenja internet prometa. Osim toga, s obzirom da mi je radno vrijeme 24/7 najdraža prednost je opcija slušanja muzike dok pišem i odgovaram na mailove te surfam. To mi zaista pojednostavljuje svakodnevne obaveze i čini poslovne zadatke jednostavnijima. I još jedna prednost mu je svakako preuzimanje gotovih playlista jer ne trebam trošiti vrijeme na biranje glazbe i pretragu pojedinih izvođača, već odaberem kreiranu listu prema raspoloženju toga dana.
– Marketinški menadžer Ivan nije krio svoje oduševljenje :)[/quote]

Vrlo često slušam glazbu u pokretu. Prešao sam put od Walkmana, preko prijenosnih CD-playera i Mini Discova sve do iPoda uvijek nastojeći imati sa sobom što više glazbe kako bih si mogao u trenu puštati baš ono što mi tada odgovara. U tom smislu čak i moj posljednji iPod Classic od 180 GB postao mi je preskučen jer volim i dobru kvalitetu snimke. Tako se u mom svijetu slušanja glazbe vrijeme počelo dijeliti na ono prije i poslije Deezera. Deezer, osim u klasičnoj Walkman-varijanti što u mom slučaju uključuje i nešto sportskih aktivnosti te duža i kraća putovanja javnim prijevozom, koristim i kod kuće. Povežem ga Bluetoothom s kućnom glazbenom linijom i uživam. Čak upravljam njime i iz vrta dok se nekoliko tisuća mojih CD-a i LP-ploča odmara na policama.  Druga dimezija korištenja Deezera koju sam uveo u svakodnevni život je ona poslovna. Kao glazbeni urednik na radiju na ovoj platformi sada kreiram playliste za svoje emisije i proslijedim ih kolegama da prema njima pripreme program. Većina mojih suradnika su također korisnici Deezera (volimo se interno nazivati Deezeraši), a ako netko od njih to slučajno nije, naslovi pjesama i redoslijed emitiranja jednostavno se mogu iz Deezera prekopirati u Word-dokument.
Dražen Turina Šajeta popularni kantautor i voditelj je oduševljen Deezerom

Ako ste pretplatnik, cijele albume ili popise pjesama možete preuzeti na svoj mobitel, tablet ili računalo i slušati ih i kada ste offline. A ako slušate dok ste online, Deezer vam štedi podatkovni promet, jer pjesme koje najčešće slušate ostaju na uređaju bez potrebe za ponovnim preuzimanjem, a u mobilnoj aplikaciji sami određujete količinu privremene memorije za omiljene pjesme da bi uštedjeli na podatkovnom prometu.

Volim Deezer zato što ima nevjerojatno puno glazbe iznimno lako dostupno. Najviše mi se sviđa mogućnost multitaskinga na mobitelu dok istovremeno slušam muziku i mogućnost slušanja muzike bez trošenja internet prometa. Do sada mi je potrošnja interneta bila jako visoka zbog slušanja muzike i nisam mogla istovremeno biti na društvenim mrežama  dok sam slušala muziku. Sada napokon mogu.
– Viktorija, turistička djelatnica

Ako vam dosade već kreirane playliste ili niste sigurni što vam se sluša, uvedene su i razne dodatne opcije za pametne telefone, poput equalizera, miksera i Flow funkcije, koja omogućuje stvaranje vlastite virtualne radio postaje koja vrti samo odabranu glazbu prilagođenu vašim prijašnjim odabirima.

Nakon nedavnog napada virusa koji vam zaključa dokumente dok ne platite – vjerojatno je svijest o opasnostima odlaska na piratske stranice malo više zabrinula one koji olako traže besplatno. Rekao bih da ljudi više traže jednostavno nego besplatno. A Deezer je u tom slučaju stvarno dobro rješenje. Usporedio bih Deezer s gradskom knjižnicom. Platim članarinu i sve knjige su mi dostupne, pa krenem na one koje su mi drage u neograničenim količinama. I uvijek im se mogu vratiti.
– Anđelko Preradović, urednik u Aquarius Recordsu

Zaposlena mama Iva dobila je preporuku za Deezer od prijateljice koja ga stalno koristi prilikom rekreacije: vježbanja i trčanja. No njoj se posebno svidjelo što je Deezer izvrstan ne samo za nju i njezino slobodno vrijeme, nego i za njezinu djecu kojoj ovim putem omogućava nepresušan izvor novih dječjih pjesama i priča za laku noć, jer djeca vole stalno nešto novo, a Deezer im upravo to nudi. „Kod kuće ga slušamo preko Bluetooth zvučnika, s kojim se Deezer aplikacija jednostavno poveže jednim klikom, što omogućuje odlučnu reprodukciju zvuka“, ističe Iva.

Kompatibilnost s društvenim mrežama omogućuje korisnicima Deezera da glazbu vrlo jednostavno dijele, bez gnjavaže s linkovima, emailovima ili embeddingom. Također, Deezer nastavlja raditi čak i ako istovremeno koristite više aplikacija, tako da je ograničavanje vašeg pametnog telefona samo na puštanje glazbe stvar prošlosti.

Općenito, u usporedbi s drugim servisima koji nude glazbu, prednost Deezera je njegova jednostavnost, dakle ne morate preuzimati (downloadirati) glazbu kako bi u njoj uživali, već je dovoljno kliknuti ”play” i glazba se reproducira. S Deezerom uvijek imate pristup najvećem glazbenom katalogu sa preko 40 milijuna pjesama, a glazba na vašem telefonu se reproducira i dok koristite druge aplikacije ili kad je zaslon isključen. Deezerova web-stranica kao i mobilna aplikacija prevedene su i prilagođene za teritorij Hrvatske. Treba svakako spomenuti i Deezer Flow – pametnu funkciju koja kroz vrijeme ”uči” o vašem glazbenom ukusu kako bi vam ponudila personalizirane preporuke. A odnedavno su korisnicima na Deezeru dostupni i stihovi pjesama te karaoke kao neizostavan dio svakog dobrog tuluma.
– Branko Skendžić, prvi čovjek Deezera u Hrvatskoj

Korisnicima Najboljih tarifa: Imam sve, Premium i za Mlade, Deezer je dostupan kao jedna od opcija bez dodatne naknade koju korisnik može odabrati i mijenjati prema potrebi svakih 6 mjeseci.

Deezer mogu aktivirati i ostali pretplatnici Hrvatkog Telekoma kao tarifnu opciju naplaćuje 35 kn/mj. Za aktivaciju je potrebno poslati SMS poruku sadržaja DEEZER na broj 13636 i nakon toga preuzeti besplatnu aplikaciju Deezer Music (sa Play Storea za Android uređaje ili App Storea za Apple korisnike),  te slijedite upute za registraciju.

Ako želite Deezer aktivirati putem kliknite ODABERITE, prijavite se pristupnim podacima za svoj Telekom ID korisnički račun i pratite daljnje upute.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.