Uvodna konferencija za treći IBM FORUM

Racunalo.com foto

Predavanja i prezentacije na ovogodišnjem Forumu bit će podijeljeni na tri konferencijska niza nazvana Hardver “NA ZAHTJEV“, Softver “NA ZAHTJEV“ i Usluge “NA ZAHTJEV” na kojima će više od 40 stručnjaka IBM-a Hrvatska, kao i njihovi međunarodni kolege te brojni drugi vodeći domaći i strani IT stručnjaci, predstaviti nova dostignuća u IT sektoru. Njima će se pridružiti i predstavnici državnih institucija, vodećih banaka i drugih velikih IT kompanija. Usto, posjetitelji IBM Foruma prvi će put imati priliku vidjeti tzv. demo truck, odnosno putujući IBM-ov kamion s najsuvremenijim proizvodima i rješenjima koja kompanijama i organizacijama omogućavaju poslovanje “NA ZAHTJEV“.
“Poman odabir predavanja i prezentacija na trećem IBM Forumu ponovno će utvrditi kako bitan faktor uspjeha i kvalitete IBM-a leži upravo u integraciji našeg intelektualnog kapitala, vještina, iskustva i tehnologija s kvalitetom naših dugogodišnjih strateških partnera. Forum će također opet naglasiti primjene koncepta poslovanja ‘NA ZAHTJEV’ u svakodnevnoj transformaciji hrvatskih poslovnih sustava i javnih institucija, a u cilju ukupnog povećanja konkurentnosti Republike Hrvatske. Recentni primjeri koliko IBM-ova rješenja i proizvodi doista mogu pomoći na tom putu jesu implementacija IBM-ovog ICMS rješenja u hrvatsko sudstvo u suradnji s Ministarstvom pravosuđa, nedavno započeti projekt implementacije SAP-a i transformacije INA-e u jednu od najmodernijih europskih kompanija te implementacija ASMP rješenja u VIPnet“, izjavio je Ivan Vidaković, glavni direktor IBM-a Hrvatska.
Neki od korisnika i poslovnih partnera – odreda velike hrvatske kompanije i institucije – kojima je IBM dugogodišnji strateški partner u njihovom putu prema uspješnijem poslovanju, sudjelovat će i na jedinstvenoj panel-diskusiji o pravoj vrijednosti IBM-ovih rješenja i proizvoda, koja čini središnji dio trećeg IBM Foruma. Zamisao ove diskusije jest predstavljanje iskonske vrijednosti informacijske tehnologije. Ovaj će događaj biti svakako jedna od najzanimljivijih i atraktivnijih novosti trećeg izdanja IBM Foruma.
IBM Forum nije samo konferencija koja donosi pregled modernih tehnologija i rješenja, već je to skup koji pruža odgovore na suvremene tržišne izazove te mjesto važnih poslovnih susreta na kojem se dogovara suradnja i ostvaruju novi kontakti. Ovaj događaj već prerasta u tradicionalnu manifestaciju obzirom na izniman interes koji je iskazan za ovogodišnji
Forum, za koji se očekuje da će ga posjetiti više od 400 sudionika iz domaćeg IT i poslovnog sektora.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.