Izbornik
Traži

O aplikaciji

Usporedilica je jednostavna, korisna i besplatna aplikacija za uspoređivanje pametnih telefona i tableta. Svaki uređaj ima više od 100 različitih karakteristika koje možete uspoređivati. Kako je razvijena u responzivnom dizajnu njen se izgled automatski prilagođava vašem uređaju - stolnom i prijenosnom računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Istovremeno možete usporediti od 2 do 4 uređaja.

Kako koristiti Usporedilicu?

Vrlo jednostavno. Možete je koristiti na više načina.

1. Na naslovnici - klikom na ikonu s "dvije strelice" u donjem desnom dijelu ekrana će se u "privremenoj memoriji" pojaviti uređaji koji ste odabrali.

2. Preko tražilice - nalazi se u gornjem desnom uglu. Prilikom upisa već nekoliko slova traženog uređaja iz baze podataka će se ispisati svi uređaji koji odgovaraju vašem opisu. Klikom na odabrani uređaj prikazat će se detaljni opis uređaja, a ako ga želite odabrati za uspoređivanje kliknite/tapnite na ikonu s "dvije strelice" pokraj slike i on će se pojaviti u donjem dijelu ekrana.

3. U detaljnom prikazu uređaja - nakon što pregledate njegove podatke, vratite se na vrh stranice - desno od slike uređaja nalazi se ikona s "dvije strelice" i klikom na nju uređaj će se pojaviti u donjem desnom dijelu ekrana za uspoređivanje.

Ako ste zadovoljni svojim odabirom kliknite na desnu ikonu "Usporedi". Ako niste, neke uređaje možete "izbaciti" i na njihovo mjesto postaviti druge.
Povratak na vrh