Usporedilica za vrijeme MWC 2018 sajma postala bogatija za 50-ak smartfona!

Fotografija članka: Usporedilica za vrijeme MWC 2018 sajma postala bogatija za 50-ak smartfona!

MWC 2018 sajam u Barceloni je iza nas. Ovih smo dana bili vrlo vrijedni i pratili sva najaktualnija događanja, a ono najvažnije što ostaje trajno upisali smo u našu Usporedilicu – za 5 dana više od 50 pametnih telefona i tableta!

Oglas

Ovaj nam je tjedan bio vrlo živahan, ako ga tako možemo nazvati. Iako smo trebali biti u Barceloni odlučili smo napraviti važnije korake, a događaje s MWC 2018 ionako su redovito stizali. Kao što i sami znate, pokrenuli smo novu online emisiju . Ovo je pilot emisija i vaše su reakcije vrlo pozitivne (ako je još niste pogledali svakako to učinite!), tako da u ožujku emitiramo prvu pravu emisiju, možda i dvije :)

Isto tako, bili smo vrlo aktivni i na Usporedilici, te smo upisali praktički sve nove modele koji su se pojavili na MWC 2018 sajmu, i više od toga. Ukupno, od početka tjedna do danas smo upisali više od 50 uređaja, što je 10-ak puta više nego što je uobičajeno. Istina, ubili smo se od posla, ali vjerujemo kako će vam to itekako koristiti.

Sve najnovije uređaje u Usporedilici možete pronaći na . Napominjemo kako podaci nisu potpuni, tako da ćemo ih dopunjavati ovih dana.

Što drugo reći – iskoristite našu Usporedilicu prije kupovine novog smartfona, čitajte naše recenzije i novosti, te ne zaboravite pogledati pilot emisiju :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.