Usporedilica: više od 300.000 usporedbi koje ste vi napravili!

Fotografija članka: Usporedilica: više od 300.000 usporedbi koje ste vi napravili!

Nova cloud aplikacija našeg portala, Usporedilica, prihvaćena je od naših posjetitelja bolje nego što smo očekivali! Za nešto više od 6 mjeseci, na današnji dan, ubilježili smo 300.000 usporedbi koje ste vi kreirali. Hvala svima!

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako je naša besplatna s radom počela krajem studenog prošle godine i u nešto više od 6 mjeseci brojimo (na današnji dan):
– 1877 upisanih mobilnih uređaja za uspoređivanje (2015/2016/2017. godina)
– više od 300.000 usporedbi (trenutni je prosjek oko 2.000 usporedbi dnevno)
– više od 1,17 milijuna pregledanih uređaja

Čini nam se kako 18 mjeseci razvoja i programiranja nije otišlo u vjetar jer svakodnevno koristite našu Usporedilicu, tako da smo ove godine odlučili dodatno obogatiti novim mogućnostima. Jedna od novih funkcija koju još testiramo je koja vam omogućuje odabir do čak 10 parametara – rezultat su željeni uređaji koje možete također uspoređivati. Drugi novitet koji ste već primijetili su webshopovi gdje možete kupiti pojedine brendove pametnih telefona.

Usporedilica je cloud aplikacija čiji je razvoj financirao isključivo Racunalo.com, vjerojatno jedan od najpopularnijih tehnoloških portala u Hrvatskoj i zemljama u okruženju. Posljednje dvije godine puno smo radili na kvaliteti sadržaja, odbacili velik broj nepotrebnih PR informacija – primjerice, u 2016. godini NISMO OBJAVILI više od 1.200 PR informacija koje su nam servirale agencije, jer smatramo kako nisu zanimljive našim čitateljima.

Na nas prati više od 30.000 fanova, na imamo više od 1.000 video priloga i bližimo se brojci od 10.000 pretplatnika (pretplatite se!), a nedavno smo pokrenuli i gdje se tek zagrijavamo, ali nas slobodno “pratite” :) Isto tako, zahvaljujući Google prevoditelju Racunalo.com portal možete čitati na 18 jezika, vidimo kako se i to koristi.

Ukratko, do kraja godine ćemo se potruditi biti još bolji, a očekuju vas vrlo zanimljiva i ugodna iznenađenja. Prvo od njih je koji već neko vrijeme najavljujemo, a koji ćemo krenuti ovih dana. Poklonit ćemo vam smartfone, pametne satove, majice i još neke sitnice. Želimo da naša Usporedilica bude još bolja i korisnija, pa će nam trebati i vaša pomoć, a one najzanimljivije prijedloge ćemo i nagraditi. Krećemo uskoro, a vi u međuvremenu razmislite kako možemo poboljšati … :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.