Usporedilica već broji više od tisuću usporedbi dnevno

Fotografija članka: Usporedilica već broji više od tisuću usporedbi dnevno

Iako se pojavila tek prije tjedan dana, na našoj novoj cloud aplikaciji – besplatnoj Usporedilici smartfona i tablet uređaja, dnevno se napravi više od 1.000 usporedbi. No, prava “sezona” tek dolazi…

Oglas

Naime, približava se vrijeme božićnih blagdana i novogodišnjih praznika kada i najviše trošimo. Mnogi će upravo u ovom periodu odlučiti se za kupovinu novog pametnog telefona ili tableta, bilo sebi ili voljenoj osobi, djevojci, unuku, prijatelju,…

Kako odlučiti koji je uređaj bolji, koji ima veći ekran, brži procesor, više memorije, bolje kamere? Sve to možete provjeriti na koja ima više od 1.500 različitih uređaja, a svaki ima više od stotinu karakteristika koje možete usporediti. Osim toga, Usporedilica je napravljena u responzivnom dizajnu tako da je odlično vidljiva na svim uređajima i u svim položajima.

Kako napraviti svoju usporedbu? Ništa lakše! To možete napraviti na više načina – klikom na ikonu s dvije strelice pokraj svake slike ili preko tražilice u gornjem desnom uglu. Prilikom odabira uređaja u donjem desnom dijelu ekrana će se u privremenoj memoriji pojaviti uređaji koji ste odabrali. Za usporedbu je potrebno odabrati najmanje 2 odnosno najviše 4 uređaja. Kada ste odabrali željene uređaje, trebate samo kliknuti na desnu ikonu “Usporedi” i dogodit će se “magija”… :)

Osim svojih možete pregledavati već ranije napravljene usporedbe, pregledavati i odabirati uređaje po proizvođaču, najnovije upisanim ili najtraženijim uređajima. Sve to možete odabrati na naslovnici ili na bilo kojoj stranici iz glavnog izbornika.

Na slici niže možete vidjeti i uređaje koje ste najviše pregledavali i uspoređivali u prvih tjedan dana rada Usporedilice.

Eto, toliko za ovaj put. Mi ćemo se potruditi i neprestano ažurirati, više puta dnevno, a kako bi imali najsvježije podatke, odnosno najnovije uređaje. Uskoro ćemo upisati i nove brendove, a očekuju vas i neke nove funkcionalnosti, sve je besplatno.

Stay tuned… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.