Usporedilica ubilježila još jedan rekord – više od 4.000.000 pregledanih uređaja!

Fotografija članka: Usporedilica ubilježila još jedan rekord – više od 4.000.000 pregledanih uređaja!

Ovih dana se zaista imamo s čim pohvaliti – naša Usporedilica je prije nekoliko dana zabilježila još jednu lijepu okruglu brojku od čak 4.000.000 pregledanih uređaja.

Oglas

Kada smo , našu besplatnu cloud aplikaciju pokrenuli u studenom 2016. godine nismo niti očekivali kako će ona postići toliko veliku popularnost među brojnim posjetiteljima. No, to se ipak dogodilo, pronašli smo nešto što je svima korisno, tako da smo u 2017. godini postigli zaista zavidne brojke – gotovo pola milijuna posjetitelja, većina ih dolazi s mobilnih uređaja (58,77%).

Govoreći u brojkama, Usporedilica trenutno broji:
– gotovo 2.400 upisanih uređaja (to upisujemo mi)
– više od 1.000.000 usporedbi (to kreirate vi)
– više od 4.000.000 pregledanih uređaja (to pregledavate vi)

Naravno, i dalje ćemo razvijati našu i vašu koja je postala pravi hit među našim brojnim posjetiteljima, trenutno se dnevno kreira više od 4.500 usporedbi, što je četiri i pol puta više nego u istom periodu lani.

Već u veljači vas očekuje nešto potpuno novo. Pokrećemo jedan novi projekt, trebat će nam i vaša pomoć, nadamo se kako će vam se svidjeti i da ćete nas podržati. Više o tome kada dođe vrijeme :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.