Usporedilica @ Racunalo.com – usporedi do 4 uređaja uz najdetaljniji opis

Fotografija članka: Usporedilica @ Racunalo.com – usporedi do 4 uređaja uz najdetaljniji opis

Jednostavna za korištenje, odlično vidljiva na svim uređajima, vrlo korisna i besplatna, nova Usporedilica će vam olakšati odabir vašeg novog mobilnog uređaja, smartfona ili tableta.

Oglas

portalu nova je cloud aplikacija za uspoređivanje mobilnih uređaja na našem jeziku, a vjerujemo kako će je vrlo rado koristiti i naši brojni posjetitelji iz susjednih zemalja, s našeg govornog područja. Ovo je vrlo moćan alat koji omogućuje uspoređivanje do čak 4 uređaja uz izuzetno detaljan opis, bez obzira koristite li je na stolnom ili prijenosnom računalu, odnosno tabletu ili smartfonu.

Usporedilica je vrlo jednostavna za korištenje. Uređaje možete uspoređivati njihovim odabirom preko tražilice (u realnom vremenu), odabirom proizvođača iz izbornika ili jednostavno klikom na ikonu za uspoređivanje pored samog uređaja. Isto tako, ugrađene su neke korisne sitnice za lakše snalaženje koje nećete naći na drugim alatima za uspoređivanje.

Inicijalno se u bazi nalazi više od 1.500 uređaja (proizvodnja 2015/2016) čiji će se broj svakodnevno povećavati, kao i njihovi detaljni opisi. Za početak smo odabrali 50-ak brendova koji su relevantni upravo za naše područje, već do kraja će se godine pojaviti još neki novi. Isto tako, već sada su u planu neke nove funkcionalnosti koje već razvijamo dok ovo čitate, a koje će se pojaviti u narednim mjesecima.

Kako je nastala?

Kao što i inače “osluškujemo” želje naših posjetitelja, tako smo u posljednje 2 godine primijetili kako je jedno od najčešćih pitanja (37.2%) koje nam postavljate ovo: “Koji je uređaj bolji – ovaj ili onaj?”. Bilo nam je jasno kako moramo nešto napraviti po tom pitanju, tako da smo odlučili napraviti  – Usporedilicu.

Ovo nam nije prvi projekt. Već se godinama redovito koristi cloud aplikacija koja prati ICT evente. Nadalje, deseci tisuća posjetitelja svakog petka čitaju naše eNovine koje vam redovito stižu na vaš email (box za pretplatu je na svakoj stranici niže), a rado koristite i besplatne , koje će uskoro također doživjeti svoj redizajn.

I da, sve ovo spomenuto je besplatno za korištenje!

Koliko je trajao razvoj?

Dugo. Iako je u razvoj Usporedilice uloženo više od 18 mjeseci planiranja, projektiranja i programiranja u najmodernijim tehnologijama i responzivnom dizajnu (odlično je vidljiva na smartfonima i s malom rezolucijom), potpuno je besplatna za korištenje. Ona je poklon svim našim redovitim posjetiteljima i onima koji će to tek postati, a trebala bi vam olakšati odabir vašeg novog mobilnog ljubimca. Spomenimo i kako će do kraja 2016. godine biti u “beta” fazi, no potpuno je funkcionalna.

Spomenimo i kako je ovo 100% hrvatski proizvod u čijem su razvoju sudjelovale četiri tvrtke, iste one koje su zaslužne za popularnost samog Racunalo.com portala – WEB Internet rješenja (nositelj projekta), Wolf (programiranje, baza), Shimoda (dizajn) i Fritex (SEO, optimizacija, dodatno programiranje i prilagodbe).

S veseljem vas pozivamo – na kojoj će svakodnevno biti nešto novo. Podsjećamo, besplatno je… :)

Usporedilica @ Racunalo.com u brojkama:
•    upisano oko 1500 pametnih telefona i tableta
•    50-ak brendova
•    18 mjeseci razvoja i programiranja
•    4 tvrtke radile na projektu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.