Usporedilica – prešli smo drugu brojku od 200.000 usporedbi!

Fotografija članka: Usporedilica – prešli smo drugu brojku od 200.000 usporedbi!

Tek što smo polovicom veljače objavili informaciju od o 100.000 usporedbi, tek je prošlo nešto više od mjesec i pol i već se možemo pohvaliti s brojkom od 200.000 usporedbi. A za to ste zaslužni – samo vi… :)

Oglas

Usporedilica je naša nova cloud aplikacija, odnosno alat koji smo besplatno dali na korištenje svim posjetiteljima, a sadrži detaljan opis više od 1.765 uređaja. Svakodnevno upisujemo nove uređaje u , dok sve ostale sadržaje kreiraju posjetitelji, kao što su:
u posljednjih mjesec dana
koje kreirate vi naši vrijedni posjetitelji

Iako je nastala tek 22. studenog 2016. godine, već je u nekoliko mjeseci mnogima postala standard za uspoređivanje smartfona, tableta i drugih hibridnih uređaja, gdje svaki uređaj ima više od 100 karakteristika. Dnevno se u prosjeku napravi oko 2.000 usporedbi, a pregleda se oko otprilike tri puta više uređaja. Sve te brojke možete pratiti i sami na naslovnici Usporedilice.

Zgodno je i spomenuti kako Usporedilicu koriste ne samo posjetitelji u Hrvatskoj, nego i mnogi posjetitelji iz susjednih zemalja – Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, odnosno s našeg govornog područja. Informacije koje prikupite na Usporedilici itekako vam mogu biti odličan orijentir prije kupovine samih uređaja. A kada već spominjemo kupovinu, odnedavno možete vidjeti i webshopove gdje možete kupiti uređaje pojedinih proizvođača, a po vašim klikovima vidimo kako je i ovo vrlo koristan podatak.

Novost koju smo uveli je “” koja je za sada dostupna samo na stolnim i prijenosnim računalima (ako kliknete na povećalo s plusom u gornjem desnom uglu), a na smartfonima i tabletima je za sada dostupna samo preko . Još je u testnoj fazi, ali bez problema možete pronaći željene uređaje po točno zadanim kriterijima – proizvođaču, veličini ekrana, procesoru, količini radne i interne memorije, prednjoj i stražnjoj kameri, operativnom sustavu i bateriji. Svakako je isprobajte, primjerice možete saznati koji su smartfoni konkurencija vašem uređaju.

Dodali smo još dvije sitnice koje ste nas tražili – mogućnost dodavanja i brisanja uređaja u postojećoj usporedbi, kao i mogućnost dodavanja uređaja u usporedbu na detaljnom prikazu uređaja bilo gdje se nalazili na stranici. Da, osluškujemo sve što nam predlažete… :)

Tijekom godine ćemo dodati još neke nove funkcionalnosti koje će vam olakšati i ubrzati pretraživanje.

I za kraj, ono što smo već ranije najavljivali – poslije Uskrsa ćemo krenuti sa zanimljivim nagradnim natječajem vezano uz . Nadamo se da ćemo upravo od vas dobiti neku zgodnu ideju kako je napraviti još zanimljivijom i korisnijom, a one najkreativnije ćemo nagraditi smartfonima i drugim gadgetima.

Eto, toliko od nas, ne zaboravite koristiti , ona je tu zbog vas… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.