Usporedilica prešla brojku od čak 5.000.000 pregledanih uređaja

Fotografija članka: Usporedilica prešla brojku od čak 5.000.000 pregledanih uređaja

Ovaj vikend smo zahvaljujući vama, našim vjernim posjetiteljima, dostigli još jedan rekord – upravo smo prešli brojku od 5 milijuna pregledanih uređaja. Hvala vam što koristite našu besplatnu Usporedilicu!

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako je s radom počela u studenom 2016. godine, te je za manje od godinu i pol dana dostigla do čak 5.000.000 pregledanih uređaja, što je brojka o kojoj nismo mogli niti sanjati. Razloga je za to više.

Jedan od njih je svakako činjenica kako se radi o vjerojatno najboljem alatu za uspoređivanje pametnih telefona, tableta i hibrida u ovom dijelu Europe, a usudili bi se reći i jedna od najboljih cloud aplikacija ove vrste u svijetu. Drugi razlog je i činjenica kako gotovo svakodnevno upisujemo nove uređaje – trenutno ih je više blizu 2 i pol tisuće, a do sada ste napravili više od 1,25 milijuna usporedbi.

Od nekih zgodnih stvari svakako treba spomenuti TOP 40 najtraženijih uređaja u posljednjih mjesec dana, kao i popis najnovijih usporedbi koje ste napravili (TOP 50). Sve se više koristi i “” u kojoj možete pronaći željene uređaje određujući od 1-10 različitih parametara – proizvođač, procesor, memorija, baterija, kamere,…

Ako niste, svakako isprobajte našu popularnu , vjerojatno najbolju stanicu prije kupovine vašeg novog uređaja. Nemojte nagađati, vladajte činjenicama… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.