Usporedilica ovog vikenda prešla brojku od 50.000 usporedbi

Fotografija članka: Usporedilica ovog vikenda prešla brojku od 50.000 usporedbi

Ovog vikenda smo pogledali statističke brojke i ugodno se iznenadili – na našoj i vašoj ste besplatnoj Usporedilici napravili više od 50.000 usporedbi pametnih telefona i tableta.

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako smo ovu priču započeli 22. studenog prošle godine. Od tada nije prošlo niti pedeset dana od njenog pojavljivanja, a već broji više od 50.000 napravljenih usporedbi. Tko je za to najviše zaslužan? Upravo vi koji ovo čitate – mi smo vam samo dali alat, a vi ga koristite.

Usporedilica je naša nova cloud aplikacija koja vam omogućuje uspoređivanje najnovijih pametnih telefona i tableta, a koji su proizvedeni od 2015. godine na dalje. Karakteristična je po tome što svaki od uređaja ima više od 100 karakteristika koje možete uspoređivati, a napravljena je u responzivnom dizajnu tako da je možete vrlo lako koristiti i na vašim mobilnim uređajima.

Osim detaljnog prikaza na možete pronaći i:
– popis 100 najnovijih uređaja upisanih u našu bazu koja broji gotovo 1.600 uređaja
– Top 40 najtraženijih uređaja koje ste najviše istraživali
– 50 najnovijih usporedbi koje ste napravili uspoređujući od 2 do 4 uređaja

U ovoj 2017. godini planiramo ugraditi brojne nove funkcionalnosti, neke od njih će se pojaviti već u narednim danima. Usporedilica je besplatna za korištenje, a adresa je poznata, svi je znate –

Hvala što koristite Usporedilicu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.