Uskoro regionalna konferencija o mobilnim tehnologijama

Racunalo.com foto

Okupljenima će o najnovijim te nadolazećim proizvodima govoriti domaći i svjetski stručnjaci, među kojima su Andrej Radinger, direktor tvrtke Mobendo, Microsoft Mobile MVP, Tomislav Bronzin iz Citusa, Microsoft Regional Director te dva gosta iz Microsofta.


William Gunaratne na Mobility day u Zagreb dolazi iz Microsoftovog ureda u Velikoj Britaniji, dok će Dalibor Kukoleča na događaj stići iz Microsoftove središnjice u Redmondu. On je Senior Developer Lead za razvoj nove generacije Microsoft kolaboracijskih poslužitelja, specifično Office Commuication Servera u Media HC grupi. Kao rezultat dugogodišnjeg rada na multimedijalnim tehnologijama i alatima za kolaboraciju, vlasnik je patenta “Encoding enhancement” i pozvani predavač kako na Microsoftovim tako i na drugim IT konferencijama diljem svijeta.


Sadržaj konferencije podijeljen je u tri paralelna smjera. Prvi smjer je razvojni i namijenjen je projektantima i razvojnim inženjerima, a predavanja će biti usmjerena na primjenu postojećih znanja u razvoju mobilnih rješenja, no s naglaskom na Windows Mobile 6.0 platformu. Smjer koji je namijenjen projektantima i sistem inženjerima naziva se ITPro Smjer, a sudionicima će ponuditi teme o integraciji s poslužiteljima te održavanju i velikim implementacijama uređaja u poslovnom okruženju. Poslovni smjer je namijenjen IT menadžerima i donosiocima poslovnih odluka, a naglasak će biti na predstavljanju vrijednosti koje uvođenje mobilnih tehnologija donosi njihovu poslovanju.


Više o konferenciji pogledajte na web adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.