Uskoro dolazi prvi Meizu smartfon sa 18:9 ekranom?

Fotografija članka: Uskoro dolazi prvi Meizu smartfon sa 18:9 ekranom?

Kineska je društvena mreža Weibo često izvor vrlo korisnih informacija kada su u pitanju nadolazeći pametni telefoni, pa se tako ovoga puta počelo šuškati o kompaniji Meizu koja priprema novitet iz svoje radionice.

Oglas

Do sada ste već i sami primijetili kako je najnoviji hit među proizvođačima pametnih telefona, ali i među korisnicima ekran 18:9 formata čija su glavna odlika tanki rubovi oko ekrana. Uređaj vizualno izgleda mnogo bolje i privlačnije, a da ne spominjemo i blagodati što većeg ekrana u što manjem kućištu.

Ovaj trend su do sada objeručke prigrlile mnoge smartfon kompanije, a najnovija među njima je i kineski Meizu. Tako se na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavila glasina kako Meizu sprema uređaj koji će imati spomenuti 18:9 ekran, a s obzirom da zbog njega na prednjem panelu neće biti mjesta za senzor otiska prsta, kompanija ga je navodno odlučila preseliti na stražnji panel ispod okomito položenog modula dvostruke kamere.

Meizu je još prije najavio kako će slijedeće, 2018. godine, predstaviti uređaj sa 18:9 ekranom, tako da vjerujemo kako kompanija zaista radi na što bržem lansiranju ovog uređaja na tržište. Ovdje bi se možda moglo raditi o nasljedniku Meizu M6 Note modela ili o dugoočekivanom Meizu MX7 smartfonu više srednje klase koji bi se prema navodima kompanijinog predstavnika Yang Zhe-a trebao pojaviti u proljeće 2018.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.