Uptime, YouTubeova aplikacija za gledanje videa s prijateljima

Fotografija članka: Uptime, YouTubeova aplikacija za gledanje videa s prijateljima

YouTubeova eksperimentalna aplikacija Uptime omogućava gledanje videa s prijateljima uz dijeljenje dojmova i komentiranje, te je sada dostupna svima.

Oglas

Aplikacija je prvi puta pokazana u ožujku u Googleovom inkubatoru te testirana kao novi, više interaktivan i društveniji način za gledanje YouTubea. No do sada je bila potrebna pozivnica za korištenje.

Umjesto da si šaljete linkove kada nađete zanimljiv sadržaj, sada direktno iz aplikacije Uptime prijatelji mogu zajedno gledati video u stvarnom vremenu ili se mogu kasnije pridružiti i vidjeti reakcije kako ide video te Uptime na taj način dobiva življi i interaktivniji dojam čak i kada gledate sami. Reakcije su inspirirane Facebookom i drugim sličnim online platformama te je dostupno nekoliko emotikona, a dvoklik na video rezultira “iskrama” koje vide prijatelji kada istovremeno gledate.

Prijatelje možete pronaći putem Facebooka, a dizajn je napravljen za brzo i jednostavno pronalaženje sadržaja za gledanje. Sada će biti još zabavnije, u društvu gledati recenzije .

Aplikaciju Uptime možete preuzeti u App Storeu, dok u Trgovinu Google Play dolazi uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.