UPS! Krijumčarka uhvaćena sa 102 iPhonea ispod odjeće

Fotografija članka: UPS! Krijumčarka uhvaćena sa 102 iPhonea ispod odjeće

Ovo spada u rubriku vjerovali ili ne! Gdje će naravno nego u Kini žena biti uhvaćena u pokušaju krijumčarenja 102 iPhone pametna telefona iz Hong Konga u kontinentalnu Kinu.

Oglas

Vijest je ovo koja se poput požara širi portalima i društvenim mrežama, a kako i ne bi kada je prema dostupnim izvještajima ova žena uspjela iznad struka pričvrstiti i prenijeti čak 102 iPhonea koje je pokušala dodatno sakriti višeslojnim odijevanjem.

Krijumčarka je granicu pokušala prijeći oko osam sati navečer, 30. lipnja, a prema navodima djelatnica carine koje su je uhvatile na djelu vrijeme je bilo prilično toplo, a žena je nosila majicu iznad koje je imala i toplu vunenu vestu. Uz to ruke i noge su joj izgledale neproporcionalno tanko u odnosu na široki torzo. Naravno, čim su je djelatnice carine uputile na prolazak kroz detektor metala aktivirao se alarm koji je otkrio njezine namjere.

Krijumčarka je odvedena na pregled na kojemu su djelatnice carine otkrile ni manje ni više nego 102 iPhonea i 15 luksuznih Tissot satova pričvršćenih za njezin torzo. Ukupna težina svih prokrijumčarenih proizvoda bila je veća od 18 kilograma.

Nije potrebno ni reći kako su djelatnice carine bile iznenađene ovom količinom uređaja koju je navedena žena pokušala prokrijumčariti, a dodatnu notu nevjerojatnoga predstavlja i činjenica da je u sve to uspjela ugurati i par Tissot satova. :)

Pitamo se čega se sve ljudi još neće dosjetiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.