UNOWHY QOOQ je kulinarski tablet namijenjen za kuhinju, olakšat će vam kuhanje

Fotografija članka: UNOWHY QOOQ je kulinarski tablet namijenjen za kuhinju, olakšat će vam kuhanje

Prvo smo pomislili kako se radi o novom “ženskom” tabletu, no čini se kako to on ipak nije. UNOWHY QOOQ je punokrvni kulinarski tablet koji će vam olakšati život u kuhinji :)

Oglas

Francuski proizvođač tableta UNOWHY vjerojatno je nepoznat na našim područjima, jer svoje proizvode uglavnom izvozi na američko tržište. Kako su sami tableti kao uređaji postali vrlo popularni, ne čudi nas ideja da se pojavljuju i modeli koji su namijenjeni za određena područja. Prisjetite se samo našeg ranijeg članka u kojem smo govorili kako se uspješno koristi u južnokorejskim bolnicama.

Dakle, i ovaj bi tablet trebao u prvom redu kuharima ili bolje rečeno kuharicama olakšati život i kuhanje. Tako je i nazvan ovaj tablet – La tablette QOOQ, ali i dizajniran tako da je samostojeći i kao takav će užitak kuhanja biti puno bolji. U njemu ćete pronaći pregršt interaktivnih kulinarskih sadržaja tako da i oni manje stručni kuhari/ce mogu popraviti svoju reputaciju i glumiti pravog “chefa” :)

Spomenimo kako La tablette QOOQ nudi i HD video u stvarnom vremenu, fotografije, te tekstualne opise pojedinih jela, od jednostavnijih do kompleksnijih. Što je važno, otporan je na tekućine i prolijevanje, tako da ga i s masnim rukama možete prenašati s jedne pozicije na drugu. Neće vam iskliznuti iz ruke zbog posebno ugrađenih držača (vidi slike).

Naravno, nije teško zaključiti da dolazi s pregršt predinstaliranih kuharica i recepata koji sortirani po vrstama, težini kuhanja, vremenu pripremanja, sastojcima i drugim ključnim kuharskim elementima.

I na kraju – cijena. UNOWHY La tablette QOOQ košta 399$, a dodatno možete kupiti i pakete s receptima za 9,90$ mjesečno. Pa tko voli nek’ izvoli… kuhati… :)

UNOWHYje još jedan od francuskih proizvođača tableta. Znate koji je najpoznatiji? Naravno, Archos…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.