Umidigi S – nova kategorija elegantnih pametnih telefona

Fotografija članka: Umidigi S – nova kategorija elegantnih pametnih telefona

Kažu kako su istražili želje kupaca, analizirali rezultate i napravili nešto što kupci žele – lijepe, elegantne i moćne pametne telefone. I tako je nastalo nešto novo što su nazvali – Umidigi S.

Oglas

Bacili smo oko na i vidimo kako imaju pretprodaju ovog smartfona. Nismo najbolje shvatili radi li se o jednom smartfonu ili seriji, ali ovo je definitivno prvi u toj njihovoj novoj klasi. Za sada nisu objavili puno detalja, no ono što vidimo je vrlo lijepi i elegantni dizajn, usudili bi se reći minimalistički.

Dvostruka stražnja kamera ima i 4x dvotonsku LED bljeskalicu, kućište je metalno i simetrično, a pojavit će se u crnoj i zlatnoj boji. U kompaniji ističu odličan odnos kvalitete i dizajna, koristi “user-friendly” tehnologiju i jednostavno će se svidjeti većini.

Spomenuli smo istraživanje – pratili su komentare i reakcije kupaca na najpopularnije modele u brojnim europskim zemljama, a njihov rezultat možete vidjeti niže. Očekujemo konkretnije detalje o Umidigi S… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.