UMiDIGI najavljuje najtanji pametni telefon s jakom baterijom na svijetu

Fotografija članka: UMiDIGI najavljuje najtanji pametni telefon s jakom baterijom na svijetu

Na posebnom eventu koji se očekuje 19. lipnja UMiDIGI, novi brend u vlasništvu kompanije UMi, predstavit će novi pametni telefon s jakom baterijom, a kažu kako će biti najtanji na svijetu u ovoj klasi.

Oglas

I sami za njega kažu kako se radi o najtanjem “flagship killeru” s jakom baterijom na svijetu. Premijera se očekuje 19. lipnja na posebnoj konferenciji za novinare. Za sada nije procurio niti jedan podatak, očito je kako spremaju nešto vrlo zanimljivo.

Zavirili smo na njihove nove i vidimo kako imaju i nagradni natječaj u kojem možete osvojiti upravo taj novi pametni telefon koji još uvijek ne postoji. Sama pitanja koja su postavili su vrlo zanimljiva – koliko je tanak, koliko je jaka baterija, specifikacije, cijena,… ako se želite poigrati i možda ga osvojiti, prijavite se.

Mi ćemo ovdje dodati samo još jednu zgodnu informaciju – zašto brend UMiDIGI umjesto UMi? U kompaniji kažu kako su ga kreirali kako bi kupci mogli očekivati još više od njihovih smartfona. Fokusirat će se na kvalitetu, inovacije, tehnološki napredne funkcije, a sve će ponuditi po povoljnim cijenama. Samo ćemo vas pofsjetiti kako smo krajem prošle godine imali priliku i koja je došla u Lijepu našu, a koji su preko naše domaće tvrtke Solaterm i službeno ušli na hrvatsko tržište.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.