Umidigi G – sličan iPhone 7 smartfonu, a samo 80$!

Fotografija članka: Umidigi G – sličan iPhone 7 smartfonu, a samo 80$!

Tko danas kopira koga u svijetu pametnih telefona, nekako nam to sve više nalikuje na onu o kokoši i jajetu. No, ono što je sigurno teško kopirati je – cijena. A novi Umidigi G ima cijenu koju je teško nadmašiti.

Oglas

Naravno, bilo bi pogrešno doslovno uspoređivati Umidigi G i iPhone 7, jedan od najboljih i jedan od najjeftinijih smartfona. No, čini nam se kako se po nekim karakteristikama lagano približavaju jedni drugima. Ako je suditi prema slikama koje možete i sami vidjeti, novi smartfon kineskog proizvođača poprilično nalikuje na iPhone. No, ono po čemu se nevjerojatno razlikuju je cijena, razlika je ogromna.

Umidigi G inače podržava 4G LTE mreže, Dual SIM, te radi na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu. Kućište je naravno metalno… ne, nije. Radi se o novoj tehnici poliranja polikarbonata, tako da njegovo plastično kućište neodoljivo podsjeća na metal, tek kada ga dodirnete osjetit ćete razliku iako kažu kako je dodir metalni. Ono što bi vam se moglo svidjeti je njegova mala težina od samo 135,5 grama.

Na objavili su još neke zanimljive informacije, a vidimo i kako se već pretplatilo više od 17.000 članova (a priča je počela danas, 2. svibnja!), a koji će uređaj dobiti za 20$ manje. Sviđa nam se i minimalistički dizajn, kao i čitač otiska prsta smješten u Home tipki.

Ako smo vas zainteresirali za Umidigi G, posjetite i osigurajte svoj primjerak za sitnih 79,99$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.