UMIDIGI Crystal želi da razmišljamo izvan okvira

Fotografija članka: UMIDIGI Crystal želi da razmišljamo izvan okvira

Kompanija UMIDIGI želi da razmišljamo izvan kutije i to žele postići sa svojim novim uređajem naziva UMIDIGI Crystal. Ovo će biti jedan od prvih full-screen smartfona koji će se moći kupiti za cijenu ispod 100 USD.

Oglas

UMIDIGI navodi da je bilo potrebno dva mjeseca napornog rada kako bi se svaki detalj ovog smartfona dotjerao do savršenstva te da bi prvi full-screen uređaj ove kompanije napokon ušao u posljednju proizvodnu fazu.

UMIDIGI Crystal će biti opremljen visokokvalitetnim ekranom FHD rezolucije čiju proizvodnju potpisuje japanska kompanija Sharp® Display, što je mogli bismo reći iznenađujuće za jedan uređaj ovog cjenovnog ranga. Kao dodatak njegovom lijepom i atraktivnom dizajnu, prednji i stražnji panel UMIDIGI Crystal smartfona prekriveni su sa 2.5D Lumia staklom.

Za sada nema puno informacija o hardverskim specifikacijama ovog uređaja, osim da će biti opremljen sa 4 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane. No, kompanija UMIDIGI je obećala kako će sve detalje otkriti 7. kolovoza, dok će pretprodaja ovog lijepog smartfona početi 15. kolovoza.

Također, možete se predbilježiti da biste dobili priliku kupiti UMIDIGI Crystal za samo 99 dolara ili se pridružite svojom najboljom pričom na natječaju “Think outside the box” gdje pobjednik dobiva jedan UMIDIGI Crystal besplatno!

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.